Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Elo boosting, rozegranie 10-ciu pierwszych gier rankingowych ( LEAGUE OF LEGENDS )

22.01.2014 16:48
1
zanonimizowany969548
2
Junior

Elo boosting, rozegranie 10-ciu pierwszych gier rankingowych ( LEAGUE OF LEGENDS )

Zapraszam :)
w skrócie:
na swoim mam diamond V, polecam 10 pierwszych gier (placement games) koszt rozegrania wynosi 30zł, oferuje także elo boosting wiecej informacji [email protected]

22.01.2014 16:49
Joch
2
odpowiedz
Joch
31
Mental Ronin

Użytkownicy którzy nie mają levela +1 nie mogą udostępniać linków.

22.01.2014 19:16
3
odpowiedz
Tuminure
106
Senator

Mógłby mi ktoś wyjaśnić po co to? Komuś kto nie potrafi grać się to nie przyda. Z drugiej strony - dla osoby grającej to zarobek ~5zł/h.

Jedyne co mi przychodzi do głowy to po prostu oszustwo... ale komu by się chciało oszukiwać za 30zł...?

22.01.2014 19:36
4
odpowiedz
Cyniczny Rewolwerowiec
118
Senator

Mógłby mi ktoś wyjaśnić po co to?

Bo sa ludzie którzy uważają (zazwyczaj błędnie) że powinni znajdować się w wyższej lidze niz są, a za ich niepowodzenia odpowiada "reszta idiotów w teamie". Kupuja więc takie boosty by ktos ich do tej wyższej ligi wciągnął - zazwyczaj z brązu/srebra do złota, zwłaszcza że będąc w złocie dostaje sie na koniec sezonu bonusy. A że jeszcze do niedawna nie dało sie spaść o cała ligę (czyli jak raz dostałes się do złota to tam zostawałeś) to już w ogóle epenis rósł.

TL;DR - golenie frajerów. I w sumie zasługują na to by ich golić. :)

Forum: Elo boosting, rozegranie 10-ciu pierwszych gier rankingowych ( LEAGUE OF LEGENDS )