Witam.
Od wczoraj mam problemy z otworzeniem internetu. Klikam na ikonę po 50 razy i nic. W końcu za którymś razem się uda, ale po wyłączeniu dzieje się to samo. Problem zaczął się po tym jak wyczyściłem komputer adwcleanerem w celu pozbycia się zbędnych, a ciężkich do usunięcia dodatków. Używam firefoxa. Zrobiłem aktualizację, ale nie przyniosło to skutków. Mam też zainstalowany google chrome, i tu też jest ten sam problem, z tą różnicą, że ani razu nie odpalił. Poprawnie działa jedynie internet explorer. Zwolniłem też trochę miejsca z zapełnionego jednego z dwóch dysków. Przeskanowałem avastem, trzeci raz użyłem adwcleanera, wyłączałem i włączałem inne dodatki. Nic nie działa. Kopii zapasowej niestety nie mam, bo z tym też były problemy, więc przestałem je robić.
Może ktoś mi coś podpowie?
maniak332 - dzięki, działa, ale nie potrzebna mi kolejna wyszukiwarka. Do tego podczas instalacji "wprowadziła" mi się opera. Chcę rozwiązać ten problem, bo w firefoxie mam sporo zapisanych rzeczy, a do tego czasu internet explorer w zupełności mi wystarczy.
Zrobiłem jeszcze reinstall firefoxa, jednak również bez efektu. Usunąłem też google chrome, bo i tak jest mi zbędny. Poprawy brak.
pobierz sobie Maxthon Cloud Browser polecam dobra przeglądarka w porównaniu do firefox czy chrome, może ci pójdzie