A wiec sprawa wyglada tak np cos udostepnie, dodam foto czy sie zesram sie to nagle mam z 5 lajkow i tak zostaje pare minut a nagle po 10 min lajki gina a komentu zostaja usowane, co z tymi ludzimi ? Najpierw lajkuja, komentuja a po chwili czesc z nich usowa swoje posty i lajki. Co ciekawe dzieje sie to tylko na moim profilu, gdy dodam cos z mojego kata. O co chodzi ?
mojego kata
Ile ten kąt wynosi? 30 stopni?
[3] To był kat, mógłby Ci głowe sciać.
Wykasuj to g... lepiej już pograć w Wowa,w lola jak marnować czas na oglądaniu wstawianiu głupich fotek typu ja w łazience sweet focia itp
Lepiej wyjść na dwór, siłownię, basen, pobiegać, na spacer, ale co ja tam wiem.
ile czasu spędziłeś na forum że gadasz że to jest złe na siłkę można iść 1-3 razy tygodniu na 1 h
Czader-Master A myslisz ze co robie ? Ze nonstop siedze w domu ? Mam znajomych i wychodze do nich, jezdze rowerem, mam swoje hobby, nie jest źle. No moze dobija mnie jedno, mam technikum a nie moge zadnej roboty zjasc ale to juz inny temat :(
Mówię po prostu, że lepiej spędzać więcej czasu aktywnie niż ślęczeć całymi dniami nad grami MMO.
Nie mówię tu o ludziach, którzy potrafią kontrolować czas swojej gry.
Co do tematu, widocznie masz ujowych znajomych, może usuwają lajki, gdy widzą, że mało ludzi polajkowało, czy coś w tym stylu.
Ja bym się nie przejmował takimi pierdołami, pracuj nad sobą, a jeszcze będziesz górą. Na początek popraw ortografię.
Czader-Master Nie no spoko ale nie gram w MMO, to nie moje klimaty.
Co ortografi to mnie to tak naprawde jebie, wazne ze mozna mnie jakis zrozumiec.