W nocy nieraz budzi mnie bardzo dziwny dźwięk dochodzący z parapetu: drapanie. Tak jakby ktoś, coś w środku drapało, ale nic nie widać. Czym to może być spowodowane? Próbowałem zrobić zdjęcia z nadzieją że uchwycę tam coś anormalnego niestety jak na razie nic nie złapałem. O sprawie będe informował na bieżąco. Jak naprawie dyktafon w telefonie to wrzucę nagranie. Proszę o pomoc, bo przez to nie mogę spać.
termit
Jak się tego pozbyć? I o co chodzi z tym "ptejkiem" bo to pojawia się w każdym wątku
A ja wam mówię że to na 110% Chupacabra. Kwestią czasu jest kiedy to egzotyczne zwierzę które jest szpiegiem kosmitów latających iUFO i zostanie oficjalnie zatwierdzone jako istota istniejąca w co głęboko wierzę. To jak traktowane jest to biedne zwierzątko to rasizm i dyskryminacja zwierząt ze strony tych pseudonaukowców z krainy iPhonów i CocaColi płynącej.
Nie było słychać czasami takiego długiego, przeciągłego "KRRRAAAAAAAAAAAAAA"?
Sąsiad obcina paznokcie.
jakby coś w środku drapało...
Pierwsze co przyszło mi na myśl to, że prawdo podobnie ktoś w fabryce parapetów do odlewu wrzucił kota. Teraz pewnie gdy ostatnio nastała pełnia księżyca kot się obudził i jako potwór całymi nocami drapie parapet i próbuje się wydostać. Lepiej strzeż się kota-zombi!
BTW: Jeśli nie znudzi mu się to drapanie to lepiej wezwij egzorcystę!
[7] Nie słychać KRAAAA, tylko charakterystyczne "drap drap drap".
[8] w kaloryferze niemożliwe, owszem czasem stuknie ale to jest całkiem inny dźwięk
ad. .:|MP3|.::
Wiatr od zewnątrz wieje pod parapet i wprawia w drgania resztki folii które zapewne zostały od montażu. Sprawdź, miałem to samo.
Właśnie, to nie żarty, może to on drapie w ten parapet, już od 2 miesięcy nie obcinał paznokci xD
Też miałem coś takiego ostatnio. Tylko u mnie był to raczej odgłos muchy a nie drapania. Po 2 dniach już spokój. Pewnie padł skurczybyk.
Ale wątek spisujący best prowokacje Was zmotywował.
Ja tam czekam na Mateuszka aka umcydupcego, on jest moim mistrzem.
spoiler start
za młody forumowo jestem, aby pamiętać stansona:(
spoiler stop
[19] mateuszek to teraz Royal_Banita
Miałem podobny problem, okazało się że to ryby drapią :/ Były na tyle cwane że jak zapaliłem światło to przestawały, no ale nie powiem na początku to mi napędziły niezłego stracha.
Odgłosy mówisz??? To może być spowodowane anomaliami, lingwistycznymi, które to pod wpływem wiatru (Bąka) powodują drgania parapetu stąd, te odgłosy. SPRAWDŹ CZY CZASEM NIE MASZ DUPY ZA OKNEM!!!!!11
Patrząc na tytuł wątku z góry wiedziałem co będzie w drugim poście...
Dziwny dźwięk z parapejtu? To ptejk...
Ty tu pieprzysz o odgłosach z parapetu a inni mają większy problemy... Nie mają go wcale!
http://www.youtube.com/watch?v=WR4Y4BN76XI&feature=related
coś czuję, że pisząc w tym wątku tworzymy historię GOL'a :)
tak, to ptake! Spójrz czy na klatce schodowej nie ma kupy, jak tak to wyślij foto!