...można się nachlać na legalu.
[2] - No jasne. Nie musisz podawać swojego przykładu.
Ludzie którzy piszą takie posty zazwyczaj ostro chleją i imprezują z komputerem.
Dark Crow - To fajnie się miałęś
Kubioczku - Najlepszego jutro u ciebie o 16 chlejemy.
Najlepszego w takim razie.
I zamiast pani na motorze - pani z Diablo :) ->
Wszystkiego najlepszego.
Idź chłopie na imprezę jakąś, a nie przed kompem siedzisz i chwalisz się wirtualnym kolegom, że 18 lat skończyłeś (jeszcze, żeby rzeczywiście było czym się chwalić) ...
Get a life.
@up
A w czymś Ci to przeszkadza? Czy w dzisiejszym świecie chodzenie na imprezy to oznaka dojrzałości? O bogowie, ratujcie mnie...
@topic
Wszystkiego najlepszego i PIENIĘDZY przede wszystkim!
[6] -> jego życie, jego urodziny, więc robi co chce i spędza je jak chce.
Zresztą - czemu nie wolno stworzyć takiego wątku? Regulamin zabrania? Napisanie 1-2 linijek to kwesia paru sekund, nie marnujesz przecież całego dnia na stworzenie jednego wątku.
I patrz [7].
emil kuroń - Patrz na post nr.2 który rozwiewają wszelki wątpliwości odnośnie imprezy.
pawloki - Dobry Trolek. Powadzenie w życiu.
Dziwne jest chwalenie się nachlaniem czy perspektywą nachlania, jakby właśnie alkohol był towarem dostępnym tylko dla wybranej garstki ludzkości.
A ja nie rozumiem ludzi którzy składają sobie życzenia z trzech kont. Żałosne to jak mało co... no ale najlepszego...
baw(cie) sie dobrze.
kombinator - Tak sobie to tłumacz, a za życzenia dzięki.
[19] -> a co ma wiek do umiejętności pisania?
Na serio pytam, bez żadnej ironii ani sarkazmu.
Miczkus chodzi o to, że obchodzi osiemnaste urodziny i nie jest na tyle naprany, by nie móc napisać składnego zdania ;)
Aa, no widzisz, nie skojarzyłem :)
Dzięki.
Zycze ci aby... dobra dzisiaj nie mam humoru ani weny na chwytliwe powiedzenia.
NAJLEPSZEGO !!! :)
ja wczoraj mialem 16 ;D ale co to jest przy 18 ;) stoo lat
LOL, zawsze myślałem że masz max. 13 lat.