Naszło mnie, żeby zagrać w Dragon Ball na konsolce i tak patrzę, patrzę... Tak dużo tych części? Czym one się różnią...? Przecież nowych odcinków nie ma. Na jakiej podstawie działają te gry? Która najlepsza z tych wszystkich? Dzięki za odpowiedzi.
Ehh Najlepszy to Raging Blast 2 pomimo braku typowej fabuły ma najwięcej do zaoferowanie. Polecam wpaść do wątku Anime Games od czasu do czasu :P.
O skoro już specjalista przyszedł to zapytam o co innego. Lepiej tego DB Raging Blast 2, czy Naruto Ultimate Ninja Storm 3? :D Do wątku anime games będę zaglądał. :)
Hmm oj Storm 3 jest średniakiem i z tego universum lepiej kupić Storma 2. Porównywać tu ciężko bo obie są niby bijatykami, ale w zupełnie innych znaczeniach. naruto ma elementy przygotówki oraz w Stormie 3 dodany typ Slashera, który się tnie :p przynajmniej na PS3 :D. Za Raing Blast 2 czy Storma 2 dasz do 100 zł, a za Storma 3 trzeba liczyć się z ceną o 40-50 zł wyższą
Wybierz grę której uniwersum cie bardziej interesuje czy DB czy Naruto.
Woleć to bym wolał uniwersum Naruto, myślałem też nad grą z niego, ale za cenę DB jakbym miał kupować Naruciaka to właśnie jak DB mafia mówił tylko Storm 2. Ale korci mnie multum postaci z trójki i obecne realia z anime.
Tyle że Storm 3 ma odniesienie do mangi/anime co kot napłakał. Generalnie twórcy gry puścili z torbami fanów o czym było głośna na fanpegach czy u nas w Anime Games.
Odnośnie Raging Blast 2 pisze to po raz dziesiętny, ale dla ciebie machnę to jeszcze raz.
+ Poprawienie grafiki względem pierwszej części
+ Poprawienie kamery oraz systemu walki
+ Dodanie Raging Soul System co podwoja siłę ciosu oraz umożliwia zrobienia super comba
+ 100 postaci do wyboru. Najwięcej z tej generacji w tym dwie ekskluzywne Brolly & Vegeta SSJ3
+ Możliwość użycia podczas walki 4 super ataków oraz ultimata oczywiście nieograniczenie przy odpowiedniej ilości Ki
+ Możliwość podmieniania ataków dla postaci
+ Remake filmu Dragon Ball Z: Plan Eliminacji Saiyan w oryginalnym dubb.
+ Wysoko rozwinięty Tryb Turniejowy.
- Brak typowej fabuły dla serii
- Brak postaci z serii Dragon Ball GT
DB Mafia dzięki. :) A bez tej "fabuły" gra nie znudzi się szybko?
No własnie i tu jest pies pogrzebany :|..... Zresztą najpierw do kulaj się do końca DBZ :P Potem zakup grę :D.
Jak nawalasz Naruciaka to Storm 2 (Jak nie grałeś) będzie dla ciebie najlepsze. Przez ten czas Dragon Bala trochę nastukasz.