Są gry, o których słyszał każdy, nawet chłopi z okolic Kabulu i Peszawaru, takich gier nie podawajcie. Grałem właśnie w Saints Row 4 i cutscenki w grze jeszcze są dobre, dialogi też są ok, a już sama gra, misje są nudne, opierają się na tym, że stoimy na dachu i spamujemy wyrzutnią rakiet we wszystko co się rusza i takich misji jest wiele. Nie grałem zbyt długo, przeszedłem tylko kilka misji i na razie nie jestem zadowolony z nich bo mnie nudziły, sprowadzały się do niszczenia wszystkiego co można zniszczyć spamując pociskami. Pogram w tę grę później, a tymczasem chcę was prosić byście podali niereklamowane gry. Nie o każdej grze piszą wszystkie serwisy, o niektórych grach zaledwie nieliczne serwisy tylko wspominają, że taka gra istnieje i 75% ludzi nie dowiaduje się o niej, chyba że spędzają czas na forach poświęconych grom i jakiś gracz pochwali się zakładając topic, że jacyś ludzie tworzą grę niezależną lub profesjonalną, ale niereklamowaną w mediach, czasopismach i takich gier szukam.
Ja polecam Sleeping Dogs i Call of Juarez: Gunslinger. Obie może i są dość znane, ale nie doświadczyłem jakiegoś hype'u przy premierze którejś z nich, więc może o nich nie wiesz, a są to znakomite gry.
akurat znam te gry, są dość dobre, interesujące z ciekawym klimatem z wyjątkiem Gunslinger, który jest grą bardzo słabą, nie podobała mi się, biegnie się po sznurku przed siebie i zabija wszystko, jedynie grafikę ma dobrą, to powinna być grać typu sandbox z otwartym światem, wtedy może byłaby dobra, zdecydowanie lepsza jest część Więzy Krwi i tę część powinieneś polecać, a nie najnowszą słabą
Arx Fatalis, Vampire the Masquerade: Bloodlines, La-Mulana, Severance: Blade of Darkness.
Wszystkie znane, ale moim zdaniem niedoceniane.
Spec Ops: The Line, Binary Domain, Alpha Protocol, Legendary i oczywiście gry z Crashem Bandicootem!!!
Arx Fatalis -> heh, polecam z całego serca. Jeszcze nigdy nie sprawiało mi tyle przyjemności bezlitosne zabijanie(niszczenie) goblinów, nie wspominając już o fabule i ciekawym systemie magii opartym na gestach wykonywanych myszą.
Temple of Elemental Evil - jedyna gra ze stajni D&D (nie licząc antycznego Gold Box) która jest w turach. Co boli bo dzięki temu walka jest dużo przyjemniejsza.
Wizards&Warriors (2001) - kawał świetnej gry.
Jedno spostrzeżenie - seria Ultima. W Polskim necie nieznana, na świecie bardzo szanowana marka.
Skoro o Ultimie mowa to jest mod o podobnej nazwie do Dungeon Siege - rewelacja.
Sleeping Dogs i Call of Juarez: Gunslinger
bambo prośba