Witam przedstawie listę fajnych gier na taki lub podobny komputer.
procesor /AMD Athlon 64 X2 4400+ 2.30Ghz
pamięć ram /2gb
karta graficzna /Nvidia GeForce 7300GT (minimum 256mb)
windows 7 ultimatum
A więc przedstawiam gry na taki sprzęt :
- GTA SanAdnreas(maksymalne detale)
-Juiced 2 HIN(średnie detale)
-GTA IV(średnie/maksymalne detale)
-S.T.A.L.K.E.R Czyste Niebo(maksymalne detale)
-Gothic I,II(maksymalne detale)
-Gothic III(maksymalne detale)
-Gothic Arcania(małe/średnie detale)
-Crysis(małe/średnie detale)
-PAINKILLER Resurrection(średnie detale)
-Two Worlds(średnie/maksymalne detale)
-King's Bounty Legenda,Wojownicza Księżniczka(maksymalne detale)
-The Chronicles of Riddick escape from Butcher Bay(średnie/maksymalne detale)
-The Chronicles of Riddick assault on Dark Athena(średnie/maksymalne detale)
-Need for Speed Most Wanted 2005 (maksymalne detale)
-Need for Speed Carbon(maksymalne detale)
-Lego Władca Pierścieni Dwie Wierze(maksymalne detale)
-Left 4 Dead (średnie/maksymalne detale)
-Hitman Blood Money(średnie/maksymalne) detale
To była pierwsza część . Komentujcie komentujcie komentujcie . A i nie zapomnijcie napisać czy chcecie drugą część . Pozdro
Chciałbym widzieć maksymalne detale na tym kompie zwłaszcza w GTA IV i Gothic III. Ciekawe w jakiej rozdziałce? 640x480?
Ludzka niewiedza ... po prostu AMATOR . Gothic III 640x480 nawet chyba nie ma najmniejsza 800x600 ale zagrałbys na maksymalnych detalach na rozdziałce 1024x7xx coś takiego a jak będzie lagować to już wina gry bo nie jest skonfigurowana i zoptymalizowana . GTA IV można zagrac na średnich może na maksymalnych przesadziłem xD
No tak, takie rzeczy to tylko na windows 7 ultimatum
Ps. co to za granie na 640x480?
Gothic III i GTA IV może i do 10kl/s, nie więcej.
W/w gry są słabo zoptymalizowane. Nie grywalne by były na takim PC. Chyba, że przez masochistę jakiegoś.
sorki za błędy ;P
Maksymalnych detali w GTA IV to nawet ja w swoim nie mogę ustawić, bo tnie, a co dopiero w twoim muzealnym zabytku.
Mój kuzyn miał kiedyś podobnego kompa do twojego i nawet Carbon na maxa nie poszedł przy 1280x768. Ściemniasz panie i to bardzo.
Kindman przypomina mi tego, kogo kiedyś tutaj zbanowali. Chwalił się on wówczas, że przeszedł Crysisa na low przy 7 fpsach na laptopie z tesco.
Ja na tym sprzęcie:
Intel Dual CPU E2160 1,8
1GB Ram
Geforce 9500GT 512
Przeszedłem GTA IV na maksymalnej rozdziałce, reszta low, niektóre średnie i detale ustawione na 30. Można? Można :)
raziel88ck jesteś głupi bo ja nigdy Crysis'a nie przeszedłem ;p. Po prostu twój kolega nie umiał skonfigurować dobrze Carbona , a Ty nie umiesz skonfigurować GTA IV . Jak się chce to można tak skonfigurować grę żeby nie lagowała za pomocą dodatków , patch'ów i programów do tego stworzonych bądź bez tych rzeczy co wymieniłem można dobrze skonfigurować grę . Chcecie drugą część gier ??
Jest masa starych klasyków do ogrania sprzed lat a wy robicie z siebie durnów próbując grać w mniej niż 10 FPS i rajcować się, ze gra działa?
Kolega wyżej ma rację. Jeśli dalej czegoś szukacie na słaby sprzęt to RPG'i typu Baldur's Gate, Planescape Torment i Fable Zapomniane Opowieści... Polecam ;) i już nie piszcie to tym GTA IV :)