Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Dobre gry MMO do zagrania z dziewczyną.

16.03.2014 19:11
1
Kwarak
44
Stary Korsarz

Dobre gry MMO do zagrania z dziewczyną.

Witam, szukam jakiejś fajnej darmowej gry MMO do zagrania z dziewczyną. Fajnie by było gdyby to nie była gra w stylu "płacisz - wygrywasz". Żeby gra nie była zbyt trudna i żeby była po polsku.
Graliśmy na razie w PokeMMO i strasznie nam się podobało, więc gra nie musi być jakaś super nowa i widowiskowa. Ważne żeby wciągała. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
A i jeszcze coś. Fajnie by było, gdyby gra nie była zbyt monotonna i żeby nie było tylko misji "biegnij tam, rozmawiaj z tamtym, zabij tamtego, znajdź to" itp. tylko żeby miało to jakąś fajną, małą fabułą.
Wiem, że dużo wymagam, ale myślę że istnieje jakaś taka gra.

16.03.2014 19:12
bogi1
2
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World
16.03.2014 19:13
3
odpowiedz
Child of Pain
192
Legend

Zdecydowanie Scarlet Blade.

16.03.2014 19:24
4
odpowiedz
Kwarak
44
Stary Korsarz

[2] - a to jest po polsku? Bo nigdzie nie widzę wyboru ojczystego języka, a to dla mnie ważne (mój angielski jest na poziomie "my namie is potato")
[3] - Ogólnie gra fajna, ale też języka polskiego nie widziałem nigdzie (chociaż jedyne moje źródło to filmiki z yt). Nie wiesz może czy jest wersja polska tej gry?

16.03.2014 19:28
bogi1
5
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

[2] - a to jest po polsku? Bo nigdzie nie widzę wyboru ojczystego języka, a to dla mnie ważne (mój angielski jest na poziomie "my namie is potato")

A nie wiem. W [1] poście nie napisałeś, że ma być po Polsku więc to mi przyszło do głowy choć nigdy nie grałem.

Forum: Dobre gry MMO do zagrania z dziewczyną.