Możecie polecić jakieś dobre gry do coopa ze znajomym?
Tylko chodzi mi o takie, żeby razem przechodzić coś jak diablo, borderlands itd a nie quake, warcraft, starcraft... Ewentualnie jakieś dobre, darmowe mmo ;)
Battleforge i lotro nam nie podchodzi, alien swarm graliśmy, a AoE to chyba gra "vs" a nam chodzi o coś, gdzie razem możemy grę przechodzić.
W AoE:O są misje do przechodzenia w coopie.
Z coopów które w ogóle kojarzę i polecam- Gearsy, nowsze gry z serii Splinter Cell, Portal 2, Left 4 Dead 1,2, Killing Floor i jeszcze sporo innych.
Tu masz listę wszystkich coopów- polecam:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cooperative_video_games
Half-Life 2 + mod Synergy lub Obsidian Conflict.
Orange Box to chyba nie taki duży wydatek, bo 40zł, a w zestawie jest 5 gier i setki modów do ściągania.
Czy z tym modem można przejść hl2 ze znajomym?!
Bo jeśli tak to to najlepsza opcja dla nas, możesz rozjaśnić trochę tego moda? A Orange Boxa mamy :)
Nie, nie HL2 tylko osobne misje i kampanie. To tak naprawdę gry na silniku Source.
Ja nie syłaszałem by była możliwość gry w coopie w kampani sp w HL2.
@.:Jj:.
Tak swoją drogą, często grasz jeszcze w KF ?
Ja nie syłaszałem by była możliwość gry w coopie w kampani sp w HL2.
No przecież podałem mod Synergy albo Obsidian Conflict. Oba mody pozwalają na co-op z innymi graczami, a obsidian ma większy plus za to, że można grać w HL1 na silniku source + świetne mapy do zabawy oraz wgrywanie własnych modeli postaci :)
DymekRPG- ściągajcie śmiało oba mody :)
Po prostu, są serwery z graczami, albo sami sobie założycie. Dużej logiki nie ma.
Call of Duty Modern Warfare 2 i Borderlands to są jedne z lepszych jakie znam :)
Podbije temat, wszystkie wyżej wymienione gry albo już przeszliśmy, albo nam nie przypadły do gustu.
Do co-opa?
Dead Island
L4D2
Gears of War
Titan Quest
SWAT 4
RE5
Niestety w te wyżej też już graliśmy, oprócz SWAT, bo nie zainteresowała nas ta gra.
Polecam "World of Warcraft: Starter", grasz całkowicie za darmo na oficjalnych serwerach. Ograniczenie 20 lvl nie przeszkadza zobaczyć naprawdę spory kawałek świata i rożne krainy. Możesz stworzyć 10 postaci kilku ras uczestniczyć w dungeonach 5 osobowych i battlegoundach pvp.
PvP na 20 lvl-u gra się całkiem ciekawie i ten typ konta dużo nie traci w stosunku do normalnych. Nie ma ograniczeń czasu używania. Polecam.
http://eu.battle.net/account/creation/wow/signup/index.xml
W wowa to już się długo nagrałem, mam jeszcze subskrypcje do któregoś października ;)
Age of Empires Online nie jest grą darmową, darmowe to jest tylko demo, bo aby grać normalnie, trzeba wydać jakieś 150 zł. A grać normalnie, to mieć np. dostęp do większej ilości przedmiotów, dodatkowych frakcji, ulepszeń itp.
slavo_cc --> 20 poziom w WoWa to nabijesz w może 3-4 godziny w 3 krainach, więc nie zobaczysz żadnego kawałka świata i różnych krain, bo z takim levelem to do nich zwyczajnie nie wejdziesz.
Sethlan=> jeszcze niedawno grąlem często, teraz mniej. Głównie za sprawa Dead Island. KF jest świetny ale to gra na okresy gdy nie ma hiciorów.
Biorąc pod uwagę gorące premiery (RAGE czy inne Skyrimy na wstępie...) raczej szybko nie wrócę do ostrego łojenia w Killing Floora. Pewnie będę okazjonalnie odpalał.
SPAAAAAAAAAAAAACE !!!!!!!!!!!!
Portal 2 będzie wyśmienitym wyborem , a jeżeli ktoś się myli , to jest w błędzie.... Jeżeli chcesz naprawdę dobrego coopa , to ta gra jest dla ciebie....