Dlaczego nie ma tu mobilnej wersji serwisu newsowego/encyklopedii? Chcialem poczytać sobie w pociągu i nie ma.
$$$
W pociągu to się szykuje na kolanach kanapki z masłem i gotowanym jajkiem, a nie przegląda internety. To niegrzeczne wobec innych pasażerców.
Szkoda.
Też sobie kiedyś zadałem to pytanie. Sporo na tym tracą - czasami fajnie byłoby obejrzeć jeden filmik z tvgry.pl podczas jazdy pociągiem na przykład. :)
Obiecali, że ma być. -> Tym bardziej dziwne, że jeszcze go nie ma. Choć z drugiej strony, na zmiany z lutego czekaliśmy dość długo, więc na mobilnego GOLa pewnie też możemy sobie poczekać.
Korzystam z tego co jest na tel z java używam opery mini 7 i jest super.
Skoro nawet nie potrafią od lat wstawić działającego po ludzku playera na TVGRY to nie ma co wymagać mobilnej wersji serwisu.
...a mnie to się jakieś kwadraty wyświetlają zamiast ę, ą, ł.
Nokia N81, łot chapend ?
Dokładnie. Nie potrafią zrobić playera, a wy wymagacie mobilnej wersji serwisu? Wolne żarty:D:D
Nie potrafią zrobić playera, a wy wymagacie mobilnej wersji serwisu?
To nie kwestia umiejętności tylko kasy. Skąd dziennikarz ma wiedzieć jak zakodować nowy player? Zresztą w obecnej chwili trzeba byłoby podpinać każdy film na GOLu pod nowego playera, a jest ich już sporo. Gdyby to było takie proste, dawno by to zrobili... A Ty potrafisz skoro tak wyśmiewasz?
Ja przeglądam GOLa na komórce i owszem, wygodniej byłoby gdyby była wersja mobilna, ale bez też spokojnie da się wszystko poczytać
[16]
sugerujesz ze calym golem zajmuja sie sami dziennikarze? serio?
Obiecali też zmiany na forum, a do tej pory wprowadzono kilka duperelek.
Mobilna wersja ok, ale tej pełnej lepiej żeby już nie zmieniali. Ostatnio w internecie jest jakaś dziwna moda, na robienie nieintuicyjnych wystrojów stron.
To nie kwestia umiejętności tylko kasy. Skąd dziennikarz ma wiedzieć jak zakodować nowy player? Zresztą w obecnej chwili trzeba byłoby podpinać każdy film na GOLu pod nowego playera, a jest ich już sporo. Gdyby to było takie proste, dawno by to zrobili... A Ty potrafisz skoro tak wyśmiewasz?
To jest kwestia pazerności i oderwania od dzisiejszych realiów. Najlogiczniejszym wyjściem byłoby umieszczanie filmów na youtubie, całkowicie za darmo i embedowanie na stronie portalu. Ale tym lunatykom marzy się, żeby ludzie płacili za możliwość obejrzenia jakiegoś trailera w HD (w sytuacji, gdy za darmo na youtube ten sam materiał jest w FHD).
[14] Podejrzewam ze masz cos z telefonem bo tez mam ten sam i wszystko ladnie mi sie wyswietla :)
Tylko obiecują i nic nie robią.
Święte słowa Soul. Pół roku temu znalazłem lukę w forum, która wpisuje do bazy danych to co zechcę i robi niezły syf - o ile dobrze mi wiadomo, to do dziś nie została załatana.
Tylko obiecują i nic nie robią.
Od 'wielkiego otwarcia' w pocie czoła zmieniają kolor okienka dodawania postu, cholera nie myślałem że to operacja porównywana z wysłaniem człowieka na Księżyc. Święte słowa!
spoiler start
Kto to tak popsuł wątek na golu, co nowe posty pojawiały się bodajże w spoilerach?
spoiler stop
[21] +1
takie rzeczy wysyła się na maila
Dostałeś ode mnie maila (Ty i solnica) i odpowiedzieliście na niego. Sprawdziłem datę - wysłałem 4 miesiące temu 28.04 - 28.04 i 30.04 dostałem od Was odpowiedzi. A z tego co widzę, błąd jest do teraz.
[30] MavericKK
W dodatku zapisałem ten temat żeby przyszłe pokolenia widziały.
Tuminure ---> nie zajmuję się bezpieczeństwem. Jeżeli dostałem od ciebie maila i odpisałem to wysłałem go tam gdzie powinien trafić. Nie jestem również odpowiedzialny za stronę techniczno-programistyczną.
To co mogę zrobić to podziękować za twoją uwagę i czujność.
[21]
jeszcze pomyślą, że my jesteśmy tu dla nich a nie odwrotnie,,,, ;)
Nie o ten wątek mi chodziło. Tuminure to chyba zbugował.
Najlepszy sposób na zwrócenie uwagi na błędy w zabezpieczeniach to wykorzystanie tych błędów w celu zrobienia rzezi. Wtedy się ogarną i w 24h pofixuja.
Soul-> Wysłałem błąd na [email protected](było to 14 lipca), niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi. I w sumie nie wiem czy trafił tam gdzie powinien.
Najlepszy sposób na zwrócenie uwagi na błędy w zabezpieczeniach to wykorzystanie tych błędów w celu zrobienia rzezi
Był wątek w którym to zrobiłem - mój komentarz został usunięty i o ile dobrze zrozumiałem błąd został dobrze rozeznany i... zapomniany. Nie mam zamiaru prosić się o bana psując komuś temat (i ewentualnie podsuwając innym, gdzie jest błąd).
[42] Może się potknął o buga i wpadł do dziury w zabezpieczeniach?
Zgrywam się tylko, o tych sprawach pojęcia zielonego nie mam, wiem tylko o jednym drobnym bugu forum, do dziś chyba nienaprawionym.
zwracanie uwagi, narzekactwo, wytykanie błędów, psucie wizerunku - to podpada pod jakiś paragraf?
[39] Lol ten wątek jest nadal zepsuty, inne fonty jakoś od połowy.
Jakby ktoś nie pamiętał / nie widział jak to wyglądało ;D --->
[35] Ależ proszę bardzo :3
http://www.mediafire.com/?q8jhgpgj22izyb6
Trochę późno, ale zawsze coś.
Jakby co, to w linku jest zapisany cały temat ze screenu [47]