Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Divinity 2 DKS główne kwatery dowódców Czarnego Kręgu PROBLEM!!!

22.01.2014 17:04
1
szpak tzu
6
Legionista

Divinity 2 DKS główne kwatery dowódców Czarnego Kręgu PROBLEM!!!

Witajcie wszyscy!
Podczas przechodzenia gry Divinity 2 DKS natknąłem się na następujący problem.
Zbliżam się do końca gry i przy niszczeniu powietrznych fortec Damiana dotarłem do Głównych Kwater generałów: Raze'a, Geschniz i Rayhuna.
Po wejściu do ostatnich sal pojawia się okno dialogowe i słychać głos, ale ekran jest cały czarny i po skończonej rozmowie w ogóle typków nie widać.
Zależy mi na ich pokonaniu, gdyż są potrzebni do całkiem ważnych zadań, ale ich po prostu nie ma!
Przeszukałem już sieć i na innych forach ludzie piszą o wysyłaniu ostatnich save'ów na stronę Larian, że oni tam naprawiają. Chciałbym się jeszcze wstrzymać z wysłaniem; może ktoś wie jak rozwiązać inaczej ten problem lub może powiedzieć więcej o tym wysyłaniu?
BARDZO PROSZĘ O POMOC!!! Piszcie, cokolwiek na ten temat wiecie!

Jeszcze jedna mniej ważna rzecz. W Złamanej Dolinie przy zadaniu "gildia bez mistrza" mam eskortować Williamsa na dół wieży i jeszcze 2 strażników, ale oni w ogóle nie chcą iść, tylko walczą z wrogami, gdy ci atakują, a potem się zatrzymują. Nawet po pokonaniu wszystkich z Czarnego Kręgu, drzwi są wciąż zamknięte, a z Williamsem nie można nawet pogadać. Czy da się jakoś zakończyć ten quest?

Przechodziłem wielokrotnie całe D2ED i nie było tam żadnych błędów, teraz pierwszy raz mierzę się z DKS i na to właśnie trafiłem.
PRZYSYŁAJCIE ODPOWIEDZI!

Forum: Divinity 2 DKS główne kwatery dowódców Czarnego Kręgu PROBLEM!!!