Jeden z redaktorów portalu Ausgamers ogrywał już wersje Diablo III na PS4 i postanowił podzieli się swoimi spostrzeżeniami.
Co dokładnie pisze dziennikarz:
Ogrywałem wersję na PC, ale muszę Wam powiedzieć, że wersja na PlayStation 4 wygląda lepiej. Matthew Berger z Blizzarda powiedział mi, że system oświetlenia z konsol zostaje teraz przystosowywany pod wersję pecetową, co świadczy o tym, jak dużą moc ma nowa konsola Sony.
Nawet biorąc pod uwagę, że pokazany build to wczesna alpha, to gra chodziła zadziwiająco płynnie. Podsumowując, gra wygląda przepięknie na obu platformach, ale z lekkim wskazaniem w stronę PlayStation 4.
Diablo III na PS4 wydaje się być kompletnym wydaniem.
Czyli jezeli jakas gra po kilku latach wyvhodzi w wersji HD tzn, ze wczesniej to byla beta?;D
Czcze gadki, nie uwierzę dopóki sam nie zobaczę tych niezwykłych efektów.
No właśnie, od kiedy to Diablo jest benchmarkiem pokroju Crysisa?
@Czader-Master@ ---> Wersja na PS4 dopiero jest tworzona, więc to chyba oczywiste, że jest nowsza a przez to ładniejsza.
[6] Tak, oczywiście robią nową wersje Diablo od podstaw specjalnie dla nowej generacji...
Przekonwertują, dodadzą efekt połysku, a banda dzieci i tak będzie się podniecać lepszą grafiką.
Przekonwertują, dodadzą efekt połysku, a banda dzieci i tak będzie się podniecać lepszą grafiką.
Szacun +1!
Wersja na PS4 dopiero jest tworzona, więc to chyba oczywiste, że jest nowsza a przez to ładniejsza.
Chyba tylko dla ciebie to oczywiste ;)
Ktos bierze pod uwage ze wersja na PS4 moze zawierac elementy graficzne, ktore na PC dojda w dodatku? Nie bedzie to pierwszy raz. Loot konsolowy to faza przejsciowa miedzy tym co jest a tym co bedzie.
Zreszta kto w D3 patrzy na grafike? :)
Jordan już dawno miałem się ciebie o to spytać. Po co polecasz grę nad, którą prace są wstrzymane:
https://www.gry-online.pl/gry/dirt-3/za307#nds
Kolejna wtopa ? Jak już spamowałeś postem pod każdą platformą to mogłeś chociaż obczaić czy gra w ogóle się ukazała ;)
bogi - już nie wiesz co wymyślić dlatego wspominasz stare posty ?
Offtop on.
[12] --> Przypomniało mi się a dobrego humoru ostatnio mi brakuje a ty bardzo skutecznie mi go dostarczasz.
Sorry ale taka prawda ;)
bogi - już nie wiesz co wymyślić dlatego wspominasz stare posty ?
Żeby cię ośmieszyć wcale nie trzeba szukać. Chociażby w tym wątku. Patrzcie post [6], potem odpowiedź CzaderMastera, a potem post [8].
Jak konsolowa wersja może lepiej wyglądać? Skoro wygląda lepiej, to twórcy powinni udostępnić dodatkowe opcje graficzne na PC. Bo ktoś może mieć titana w kompie, a gra i tak wygląda gorzej niż na PS4, czyli sprzęcie dużo słabszym niż PC z titanem.
A tak na serio, to łudzę się, że jednak wypuszczą dodatek na PS3 :) śmiesznie by było zdobywać kolejną platynę( jeśli się tak da).
Edition: Bezi jak nie wiesz o co mi chodziło to lepiej się nie wypowiadaj.