Gierka chodziła sobie generalnie dobrze (plus minus 50fps)
Niestety jak wchodzę do tej lokacji --->
To po jakichs 10 sekundach klatki spadają mi do 14, gra łapie na 5 sekund freeza i znowu spada do 14 klatek i tak dzieje sie non stop.. Przejsc sie tego kurestwa nie da za nic w swiecie
Próbowałem NAJNIZSZYCH ustawień - jest to samo, próbowałem innych sterowników (wczesniej jakies 3 wersje do tyłu, teraz najnowsza).
No ja nie ma pytań po prostu, na początku wydawało mi się ze słowa o kiepskiej konwersji sa przesadzone, ale teraz widzę, że jednak grubo się myliłem.
Jaki mam sprzęt to widać na moim profilu, przyznam szczerze ze nie dawno wymieniałem pare rzeczy ale jezeli tak to ma wygladac to go sprzedam chyba oO
Bardziej nastepuje to w tym miejscu -->
Tam jeszcze normalnie dziala..
Zachciało mi się lepszej grafiki (mialem brac wersje ps4) i chyba mam za swoje LOL
Ślicznie to u Ciebie wygląda.
Musimy czekać na łatkę która naprawi optymalizację. U mnie dość często crashuje, nie wiem dlaczego.
uff jakos sie przemeczylem, udalo mi sie dojsc do Tibora i pogadac z nim (z takimi freezami rozmowa byla bardzo dluga xd) potem zrobilem 3 kroki naprzod i nagle bach 60 fpsow wraca!
A byłem pewien, ze w grach widziałem juz wszystko...
Żeby nie bylo w miejscach w ktory nagle pojawial sie spadek robilem save i po jego wczytaniu (ponowne uruchomienie) freez nadal byl.
Wiem, że to juz wszyscy wiedza ale jednak uczule jeszcze raz..
Odradzam wersję PC, nie dość że to ^^^ to jeszcze crashe sporadyczne.
Obok QB kandydat do pecetowego faila roku, oby takich jak najmniej