witam!
jak zrobić aby dźwięki w moim programie były zawsze wyciszone? ..robie teraz program do otwierania stron www tylko chce żeby nie było w ogóle głosu w programie..że np jak otworze link z filmem w YouTube to żeby głosu tam nie było..czy da się dla poszczególnych aplikacji wyłączyć głos albo go wyciszyć do zera? albo jak zrobie w programie jakie koilwiek odtwarzanie dźwięków to żeby były one nie słyszalne. ma ktoś jakiś pomysł? szukam i szukam po necie i nie moge znaleźć ;/
Na 4programmers i na stackoverflow nie pomogli tobie? Ręcznie możesz wyciszyć dowolny program w systemie więc programowo na pewno też jakoś można to zrobić. Zapytaj ludzi jak.
btw. na webbrowser robisz przeglądarkę? (IE). Prawdopodobnie są jeszcze gecko i webkit dla tego języka
no właśnie tam tez pytałem i nie pomogli...pytałem w wielu miejscach w necie i nigdzie nie pomogli..zawsze dosaje te same odpowiedzi typu takie jak ty mi napisałeś... większość ludzi się mądrzy że trzeba to zrobić i tamto ale nikt nie potrafi konkretnej odpowiedzi napisać, bo najlepiej jest sie mądrzyć a nie umieć tego zrobić i dawać głupie rady które sami nie umieją wykorzystać...
Pytanie tylko dlaczego pytasz tutaj jeśli na forach poświęconych programowaniu ci nie pomogli, myślisz że tutaj dostaniesz odpowiedź?
pytam tutaj, bo to jest na prawde duże forum jak byś nie zauważył i na pewno w ciągu dnia się tu przewinie nie jedna osoba co ma pojęcie o programowaniu i może akurat będzie ta osoba znała odp... to że to jest forum z grami to nie znaczy że nikt tu nie ma zainteresowań typu programowanie i milion innych rzeczy które nie są z grami związane... kolejna odp. która w niczym nie pomaga a denerwuje