Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: [DELPHI] jak wyciszyć / wyłączyc całkowice dźwięk w programie?

24.12.2013 18:16
1
tomasZx0x
17
Centurion

[DELPHI] jak wyciszyć / wyłączyc całkowice dźwięk w programie?

witam!

jak zrobić aby dźwięki w moim programie były zawsze wyciszone? ..robie teraz program do otwierania stron www tylko chce żeby nie było w ogóle głosu w programie..że np jak otworze link z filmem w YouTube to żeby głosu tam nie było..czy da się dla poszczególnych aplikacji wyłączyć głos albo go wyciszyć do zera? albo jak zrobie w programie jakie koilwiek odtwarzanie dźwięków to żeby były one nie słyszalne. ma ktoś jakiś pomysł? szukam i szukam po necie i nie moge znaleźć ;/

24.12.2013 20:31
2
odpowiedz
zanonimizowany963691
2
Chorąży

Na 4programmers i na stackoverflow nie pomogli tobie? Ręcznie możesz wyciszyć dowolny program w systemie więc programowo na pewno też jakoś można to zrobić. Zapytaj ludzi jak.
btw. na webbrowser robisz przeglądarkę? (IE). Prawdopodobnie są jeszcze gecko i webkit dla tego języka

24.12.2013 21:25
3
odpowiedz
tomasZx0x
17
Centurion

no właśnie tam tez pytałem i nie pomogli...pytałem w wielu miejscach w necie i nigdzie nie pomogli..zawsze dosaje te same odpowiedzi typu takie jak ty mi napisałeś... większość ludzi się mądrzy że trzeba to zrobić i tamto ale nikt nie potrafi konkretnej odpowiedzi napisać, bo najlepiej jest sie mądrzyć a nie umieć tego zrobić i dawać głupie rady które sami nie umieją wykorzystać...

24.12.2013 21:28
Manstein
4
odpowiedz
Manstein
64
Huzio

Pytanie tylko dlaczego pytasz tutaj jeśli na forach poświęconych programowaniu ci nie pomogli, myślisz że tutaj dostaniesz odpowiedź?

24.12.2013 21:36
5
odpowiedz
tomasZx0x
17
Centurion

pytam tutaj, bo to jest na prawde duże forum jak byś nie zauważył i na pewno w ciągu dnia się tu przewinie nie jedna osoba co ma pojęcie o programowaniu i może akurat będzie ta osoba znała odp... to że to jest forum z grami to nie znaczy że nikt tu nie ma zainteresowań typu programowanie i milion innych rzeczy które nie są z grami związane... kolejna odp. która w niczym nie pomaga a denerwuje

Forum: [DELPHI] jak wyciszyć / wyłączyc całkowice dźwięk w programie?