Siemano, o to mój pierwszy klip, promujący epke "Posklejane Serce"
Nie jest to jakaś wielka produkcja, prosty klip, prosty, szczery kawałek od serca.
Co sądzicie?
http://www.youtube.com/watch?v=RR-tJk3XKCI
niezly
fajny jak na amatora
Jeśli to twój pierwszy klip i sam go robiłeś, montowałeś itp, to jak na pierwszy raz nieźle, zupełnie hd. Ale już od początku rymowania mnie skręcało...
spoiler start
ale nie bierz do siebie że źle rapujesz czy coś, po prostu mam już uraz do hiphopu
spoiler stop
Kolejny blokowy rap o tym jakie życie jest smutne? Dziękuję, postoje.
Rapowanie wymyślono po to aby beztalencia też mogły mówić, że potrafią śpiewać.
Fajne efekty specjalne i wykonanie jak na debiutancki filmik ale nie dziękuję za rap w twoim wykonaniu.
Klip, jako klip jest dobry jak na amatora przystało - to fajne.
Mianowicie, jak wspomnieli wyżej koledzy rapowanie w twoim wykonaniu, przy najmniej dla mnie jest bardzo słabe.
Pozdrawiam
Klip spoko, muzyka spoko, w radiu jakby puścili to bym nawet posłuchał w samochodzie.
Nie trawię tylko otoczki i przekazu bo wyglądasz na kogoś z "dobrego domu" i rapowanie o trudach życia wygląda co najmniej komiczne ( tak, nie znam cię i twoich prywatnych spraw, ale to moje odczucie po obejrzeniu klipu).
Wątpię jednak w twoją muzyczną karierę, bo takich utworów było na pęczki, miałem wrażenie jakbym słuchał enty raz tego samego na planeta.fm po nocy.
Niemniej, powodzenia!
Blokowy rap, jakie żyie jest smutne? Nie wiem czym słuchacie, co nie którzy. Kawałek pisany w podzieńce dla bliskich, po ostatnich czasach (prywatne sprawy) co do kawałka, prosty, wiem, taki miałbyć. Jeśli kogoś interrere, niedługo będę wrzucał pojedyncze kawałki i całą płytke, wtedy pokaże prawdziwe skillsy :)
Po pierwsze ogól się na łyso, bo z włosami ala Bieber kariery w HH nie zrobisz...
ale jak na amatora to dobrze wyszło, ile gorszych rzeczy się na gol-u przewinęło, to musze przyznać wygląda profesjonalnie.
Wątpię jednak w twoją muzyczną karierę, bo takich utworów było na pęczki, miałem wrażenie jakbym słuchał enty raz tego samego na planeta.fm po nocy.
tu się zgodzę, głos jak masa innych raperów, niczym się wyróżniasz, niestety nie masz charakterystycznego głosu jak np. Magik, DAB, Joka, Rahim itd. takich piosenek i raperów jak ty słyszałem masę nawet w Must be the music.
To u mnie w pobliskim mieście (17 tys., mieszkańców) jest 9 raperów, wszyscy podobni... twoja kariera zakończy się pewnie jak i ich na wrzucaniu piosenek na YT i tyle.
http://www.youtube.com/watch?v=T_BIhXHplZs
Najnowszy kawałek z tego samego EP, może ktoś był ciekawy, wrzucam na bieżąco :)
"Od kuchni" feat. SPR Syn Rapu
Za to, że nazwa Twojego zespołu (są w hip hopie zespoły?) to nie 3 losowe literki masz u mnie plusa.