Początkowo myślałem, że ta gra nie będzie fajna. Ale może być.
Tu z kuzynem oceniamy, jego słychać słabo bo trochę daleko stał i coś nie miał humoru.
Czego? recenzji?
Jak cię słucham to co chwilę mówisz "nie wiem". Może zalicz DS 1 i 2 a zaczniesz cokolwiek wiedzieć.
Może przestaniesz spamić GOL'a tymi ahh... nie powiem czym. Nie wiem czy spamienie tym tutaj doda ci widzów bo GOL jest bardzo surowy i myślę że będziesz miał tylko więcej hejterów(nie żebym miał coś do GOL'a).
Nie moczyłeś się w nocy po tej grze?
Z całym szacunkiem dla Twoich zmagań z tą produkcją, ale o wiele lepiej wychodzi Ci kłótnia z dalekim, bliskim, z trzeciego pokolenia kuzynem i lepiej jak na razie tego się trzymaj.
Myśle co to jest GOL to że to forum ma taki skrót?
Wiem tylko przez chwile się zastanawiałem, potem się domyśliłem.
Co wy chcecie od Bastka?
Masz kategorię "moje video", tam możesz spamować tymi filmikami. Zaleta jest taka, że można ją wyłączyć :)
Co? Gdzie jest taka kategoria video? Podaj link.
No chyba demo to jest, nie wiem na jakim to było etapie produkcji. To na podstawie gotowego wideo było, pozatym by mi zwalniało jakbym nawet chciał nagrywać.
ta gra jest dla ludzi pełnoletnich. poczekajcie z 5 lat. mutacje trzeba przynajmniej przejść.
Aaa, czyli po prostu "recenzujecie" gry na podstawie znalezionych w sieci gameplayów?
spoiler start
The world has fallen so low.
spoiler stop
Mutacje to chyba tam te potwory przechodzą w tej grze.
Ja recenzuje a bastek czasami dopowiada bo to nie jego kanał tylko mój. Tak, czasami używam gameplayu a czasami nagrywam z gry prosto. Ze starszych nagrywam, ale ostatnio nowe mi ścinają się to nie chce robić żeby taki brzydkie wideo było.
Marna podróba klocucha
No i dlaczego mnie hejtuiesz?
Przynajmniej coś robie a niektórzy nic nie robią a krytykując
Wiesz w koncu co to jest recenzja? Bo nie, to co ty robisz to nie jest recenzowanie i twoj filmik to nie recenzja...
Jedyne co ty masz teraz robic to sie uczyc, glowy sobie nie zaprzataj czyms czego jeszcze nie umiesz robic dodatkowo poslugujac sie terminami ktorych nie rozumiesz, typu "recenzja"
Jezeli nie masz odpowiedniego sprzetu nie nagrywaj
Jesli nie przeszedles mutacji - nie nagrywaj
Jesli nie masz dobrego mikrofonu - nie nagrywaj
Sorry, nie kazdy musi umiec nagrywac filmy z komentarzem...Ty nie umiesz...Ja nie umiem grac na trąbce...wiec nie gram.
nie widze tego linku
To na rysunku? Już rozumiem.
To jest recenzja przedpremierowa, to chyba oczywiste, na podstawie zwiastuna jakich wiele więc wydaje mi się że to oczywiste.
Jak wasze wrażenia jak ktoś już grał?
Nikt nadal nie grał? Hej?
recenzja przedpremierowa
No genialne po prostu. Koles gry na oczy nie widzial, a robi "recenzje". Zenada jak nie wiem co.