O co w tym chodzi?!?!?!?!
Nazwa gry wszystko ci powie :-)
Batmaniac --> generalnie chodzi o to, ze musimy pomóc więźniowi w wydostaniu się z celi, przy użyciu wszelkich dostępnych środków. Trzeba będzie nieco pokombinować.
po glupim kawalku z opadajacym na wieznia ciezarkiem, poddalem sie przy trzech klownach. Przegiecie.
Zaprosta....:(
jakw to się gra przy kwiatku już wysiadam nie ma co zrobić
Tak gra jest troche bez sęsu!!! O co w niej chodzi !!! ???
Mam kość i miske i co dalej ???
No ja juz doszlam do takich 3 klawnow. Ale powiem wam jak do nich dojsc. Najpierw mozemy stluc zarowke. ?Potem bierzemy kosc. Wygladamy 2 krotntnie za okno z kratami. Bierzemy miske. Wygladamy za okno i klikamy na miske (na dole mamy zbior rzeczy) Potem gdy juz sie troche napelni to znow klikamuy na miske i podlewa nam sie kwiatek. Klikamy na kwiatka i on rosnie. Potem klikamy kilkakrotnie pod kwiatkiem i odrywa nam sie kawalek sciany. Potem klikamy obok tej sciany jeszcze pare razy. No i potem klikamy na pret (kraty) i ona odlamuje sie. Nastepnie klikamy na kwiartek. Gosciu przesadza go. No i potem klikamy na zewnatrz (ja klikam na kosc i wtedy mis ie przenosi). Widzimy kwiatka. Zbieramy pret ktor odlamalismy. Potem klikamy na wieznia i widzimy psa. Klikamy na pret a n nastepnie na kosc. Pies idzie sobie. Klikamy na drzwi i potem wychodzimy znow z naszej celi klikajac na drzwi. I potem klikmay na taki kod na scianie. Wpisujemy 619* drzwi otwieraja sie. Widzimy psa i gdy pokaze sie nam czerwona piesc na ekranie z prawej strony szybko na nia klikamy. Dajemy psu z piesci i i potem krata sei zamka a wiec znow klikamy na piesc szybko. No i nastepnie obwala sie na nas wielki ciezar. Klikamy na strzalki raz na diol raz na gore az sie nam pokaze strzalka w bk. Klikamy. Potem wlasnie mamy te klowny i radzcie sobie sami. Pozdro :D
Tak w zasadzie te 3 klwony to koniec gry. Powodzzenia !!! :D:*
gra taka sobie...
okropnosc bo latwizna
Świetna i prosta gra polecam dla tych którzy lubią główkować!!
tego kwaitaka się nie da przesadzić :/ co za wiocha!!!
ja doszedłem do momentu w którym trzeba walczyć z psami
No ja juz doszlam do takich 3 klawnow. Ale powiem wam jak do nich dojsc. Najpierw mozemy stluc zarowke. ?Potem bierzemy kosc. Wygladamy 2 krotntnie za okno z kratami. Bierzemy miske. Wygladamy za okno i klikamy na miske (na dole mamy zbior rzeczy) Potem gdy juz sie troche napelni to znow klikamuy na miske i podlewa nam sie kwiatek. Klikamy na kwiatka i on rosnie. Potem klikamy kilkakrotnie pod kwiatkiem i odrywa nam sie kawalek sciany. Potem klikamy obok tej sciany jeszcze pare razy. No i potem klikamy na pret (kraty) i ona odlamuje sie. Nastepnie klikamy na kwiartek. Gosciu przesadza go. No i potem klikamy na zewnatrz (ja klikam na kosc i wtedy mis ie przenosi). Widzimy kwiatka. Zbieramy pret ktor odlamalismy. Potem klikamy na wieznia i widzimy psa. Klikamy na pret a n nastepnie na kosc. Pies idzie sobie. Klikamy na drzwi i potem wychodzimy znow z naszej celi klikajac na drzwi. I potem klikmay na taki kod na scianie. Wpisujemy 619* drzwi otwieraja sie. Widzimy psa i gdy pokaze sie nam czerwona piesc na ekranie z prawej strony szybko na nia klikamy. Dajemy psu z piesci i i potem krata sei zamka a wiec znow klikamy na piesc szybko. No i nastepnie obwala sie na nas wielki ciezar. Klikamy na strzalki raz na diol raz na gore az sie nam pokaze strzalka w bk. Klikamy. Potem wlasnie mamy te klowny i radzcie sobie sami. Pozdro :D
beznadziejne
jakie klikanie pod kwiatkiem klikam, klikam i d**a.
jak to prajść
ten kwiatek sie wkoncu podlejee czy nie ?? ile on pije wody
poryta
ale on ma znieksztalcony leb
Może być!
Widziałem lepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E co w tmy chodzi ?? Robijam zarówke, biore kośc i miske . Patrze przez okno zbieram do miski wode a ten koleś sma ja wypija ! Jak mam podlać tego kwiatka ???
Ja doszłam tylko do klaunów. Więc tak: najpierw zbijam lampę potem biorę kość. Wychylam się za kratki potem wracam klikam na miskę znowu się wychylam żeby do miski się woda nalała. Potem klikam na jego rękę w której trzyma miskę i podlewa kwiatka. Potem naciskam koło kwiatka ten "parapet" 3 razy żeby się obsunął. Potem na szczebel. Potem na kwiatka i on go przesadza. Potem tam na górę. Potem biorę ten kij i potem klikam na ludka. Potem rzucam kijem w psa a potem kość. Idę do bramy i naciskam tak długo 9-tki żeby były na tym aparacie uśmiechnięte buźki A POtem *. Wyskakuje pies i trzeba szybko kliknąć na pokazującą się pięść żeby zbić psa. Potem jeszcze raz żeby szybko ludek wskoczył pod bramę która się zamyka. Potem coś ciężkiego leci na niego i trzeba klikać szybko na strzałki które się pokazują w górę, dół, i potem w bok. On to odrzuci a potem coś tam jakby wiruje i pokazują się klauny. A potem to ja już nie wiem czy to jest koniec tej gry czy coś jeszcze trzeba zrobić:(. Bo tam jakiś medalik się pokazuje ale jak na to klikam to jest game over a jak nie naciskam to też game over. Jak ktoś wie co się robi z tymi klaunami to proszę napiszcie bo ja też napisałam wszystko pokolei jak przejść. Mam nadzieję że pomogłam.
Acha i chciałam jeszcze napisać że ja klikam tak długo 9-tki aż się pojawią buźki uśmiechnięte a potem * z 619* nie próbowałam jeszcze.
Mi się wydaje że po tych klaunach już nic dalej nie ma.
przecież to jest (c)h***** przegiecie z tym kwiatkiem, nieda sie na niego kliknąć.Można tylko na kraty :(
Gra jest spoko . najgorsze jak to cos na ciebie spada. I jak musisz przechodzic przez te dzwi . Potem sa takie klauny i po klaunach kjuz nic nie ma jest koni\ec gry . gra jest oglniue spox .POLECAM
Supeer lepszej lgicznej tu nie widziałem
619 to kod. A potem pies mnie zjadł.
Aneta no błagam, tylko nie te... siajowe, diddle.....nie trawię tego!nie zaśmiecaj tym forum...
Trochę idiotyczna gra.
No i przeszłam do klaunów i nie mam pojęcia co dalej !!! Czy ktoś to przeszedł ?? Albo moze na tym kończy sie gra ? Prosze niech ktos napisze dokładnie.... do tego etapu gra była łatwa. Jak ktos wiem coś o podobnych gierkach niech pisze ! Pozdro !
cze ktos wie jak otworzyc te durnom cele!!!!!!!!!!!
kto to wie
Ta gra jest fajna i trzeba pomyśleć przyznam że bez podpowiedzi w komentarzach nie dałabym rady jej przejść!! :)
I to ma być gra logiczna?! A gdzie tu jakakolwiek logika?? Dla mnie to tylko jedna wielka głupota! Klikanie na co popadnie i a nuż się uda:/ Pierdoły...
BEEEEEEEEEEZNADZIEEEEEEEEEEEEEEEJAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niewiem o co łazi
ta głupia ściana nie odpada a jak odpada tp z kturej strony
jak przejść tych głupich klauno-boxerow
ja też się na tych głupich klaunach zatrzymałem
fajna gra gdybym wiedział o co w niej chodzi
Miłe gierka, zajmuje chwilę czasu.. ;-)
TOTALNA BEZNADZIEJA LUDZIE W CO WY GRACIE !!!!
Dochodzę do klaunów wyskakuje mi pięść klikam na nią i co koniec albo to jestzjechane albo to poprostu koniec!!!!
to jest bardzo bardzo bardzo glupia gra ale za to obok niej (strone dalej) jest fajna gra tytół to Johnny Rocketfingers :D z tym ze ta gra (J R) jest za krótka i za prosta ole oprocz tego jest OK
Strasznie prosta i ogólnie nie za bardzo
kliknijcie na więźniu
przeszłem całe :) dzięki za kod:)