Riddle School 2
super! szkoda ze taka krotka, mozna przejsc w 5 min
a ja nie moge przejsc tego ciastka - prawde mowiac wylaczylam po minucie xD
no wlasnie jak znalezc ciastko?
trzeba uzbierac 75 centow, wlaczasz maszyne (wtyczka z tylu), wrzucasz monety -> dostajesz ciastko
gra jest spox!
nieznam angielskiego a ja przeszlem
w 7 min prosta jak nic ale tesz fajna jak nic
kurka a może wiecie w których miejscach jest kasa ? jak wiecie to powiedzcie plis.
Super!
sorka że nie w temacie ale jak się robi napis na szaro pod komentarzem????????????
znalazłem tylko 10 centów (w szafce) nie wiem gdzie jest reszta kasy
no teraz mam już slidy(otwarte) 40 centów i mopa dalej nie wiem co robić HELP!
strasznie krotkie
spoiler start
bierzemy monety:1 na lawce 2 w rogu sciane 3 przy cymbalach 4 na perkusji.pytamy ciemnego goscia.gwizdzemy.wychodzimy.idziemy do drzwi z napisem mrs. sleep.zagladamy do otwartej lawki.wychodzimy.w prawo.zagladamy do szafki.bierzemy monete.w prawo.klikamy na slidy(co znalazles w lawce).bierzemy papier.w lewo.do men's room.klikamy papier.bierzemy mopa.w lewo.do jan closet.dajemy mopa.2x w prawo.do teachers lounge.prubujemy wszystkich mozliwosci.wracamy do mrs. sleep.wychodzimy.w prawo.do mrs.sum.bierzemy monete pod kartka.wychodzimy.w prawo.do teacher's lounge.przyczep kontakt za automatem.klikamy na automat.wychodzimy.dajemy ciacho grubasowi.do office.w prawo.wracamy.3x w lewo i koniec.
spoiler stop
powiedzcie gdzie są monety. mam 4 i nie wiem co dalej(gg-9180923)
Takie gowno ze brak slow
Yes yes yes. Udało mi się to przejść. Więc tak: trzeba podnieść cztery monety w pokoju, jedna jest obok tego co ma brązową głowę, druga obok cymbałek szarogłowego, trzecia na perkusji, a czwarta na tym do nut naszego bohatera. Gdy już to zrobimy, trzeba kliknąć na brązowogłowego chłopaka. Da nam gwizdek. Oczywiście gwiżdżemy nim. Wszyscy padają na ziemię, a my wychodzimy. To chyba każdy zrobił. Teraz wchodzimy do Mr. Sleep (śpiocha) i klikamy na uchyloną ławkę. Mamy slidy i 30 centów. Wychodzimy z tego pokoju i idziemy korytarzem w prawo. Teraz klikamy na trzecią od prawej strony szafkę i bierzemy 10 centów. Idziemy w prawo i klikamy na slidy. Teraz bierzemy papier toaletowy z tego czegoś pod lustrem. Idziemy w lewo, a potem do Men's room (łazienka). Tam klikamy na papier toaletowy. Z łazienki wyjdzie taki jeden. Teraz klikamy na mopa i wychodzimy. Teraz w lewo i do Jana Closeta (woźnego). Szybko dajemy mu mopa, a on da nam 10 centów. Teraz idziemy w prawo. Jeśli w pokoju Mr. Suma (nauczyciela od matmy jak można się domyślić) będzie światło wchodzimy tam. Jeśli nie, musimy iść w prawo i do pokoju nauczycielskiego. Prawdopodobnie będzie tam facet i kobieta. Trzeba .będzie wybrać jakąś odpowiedź (najlepiej pierwszą) i połazić po szkole. Ja szedłem dwa razy w lewo, na coś nakliknąłem i wróciłem. Gdy już w pokoju nauczycielskim (Teacher's Lounge) nie będzie nikogo (sprawdzamy po prostu do niego wchodząc) idziemy w lewo i do pana Suma. Teraz przesuwamy leżące tam kartki i bierzemy 25 centów, potem wracamy do pokoju nauczycielskiego i klikamy tam za automatem i wkładamy wtyczkę. Teaz klikamy na automat. On włoży 75 centów za które dostanie ciasteczko. Teraz klikamy na ciasteczko, chyba, że sam je weźmie i wychodzimy. Teraz klikamy na ciasteczko, nasz bohater wyrzuci ciasteczko obok tego z bluzką feed me. Teraz wchodzimy do pokoju, który on blokował, a potem do Mr. Mistera. On szybko zabierze klucz i ucieknie, a facio tylko powie "chyba wziął mi klucz". Jak dla sprawia wrażenie przygłupa. Teraz wychodzimy z pokoju i idziemy w lewo dwa razy. Klikamy teraz na drzwi. KONIEC!!!!!!