Kao Fu-Sen
co ma być po planszy z facetem palącym peta i dziwnym prostokątem którego pla zmieniają barwę,co mam tam zrobić?ułożyć ten wzór z kartki od kaczuchy, a potem?????
ja mam ten sam problem. ten ptak pokazuje tę kartke ja to robie na prostokącie i nic!
Ja też mam ten sam problem co wy !!!! qurde co tam trzeba zrobić??? jak by ktoś wiedział to nich napisze!!!
Jka ta gre sie wnacza ? Kilkam Graj i żadna gra mi się nie włnacza , tylko ejst stornka z obrazeczkiem tej dziecwczynki !
super i kruko sie przeczodi tyko troche sie glowiłem
Ja przeszłam calutkie:) Jakby coś, to mówić, pomogę z przyjemnością! Choć troszkę mi potrwało, nim kapnęłam się co zrobić przy wielkim kwadracie:) Ale przeszłam!!! Mogę pomóc:)
Właśnie gram, całkiem sympatyczna :]
AAAAA... jak wię w to gra??? Włanczam grę i nic :( porażka?!!! co mam kliknąć skoro jak wklikuje GRAJ to mi wyskakuje jakas strona a nie ga :/
Smutna Królewno!
Żeby zagrać, musisz się zalogować. Załóż tam jakies jednorazowe konto i jak Ci się uda, odbierz pocztę i kliknij w link. I tam u góry jest wyszukiwarka. wpisz tam "kao fu-sen" i ci znajdzie grę. Jakbyś miała problemy z przejściem, chętnie służę pomocą:) Pozdrawiam:*
Słuchajcie nie moge tego obrazka z krukiem narysowac! narysowalam do gory nogami i nic!Pomocy
Ej ty sumuta królewno to ma być znaczek pocztowy
To jest porabane , nie rozumiem tej gry ... Wchodze na schody i kolesiówa mi fakyou pokazuje :/
Jak chodzi się tą dziewczyną???????????
Dobra...już wiem jak się chodzi...jestem w tym etapie z palącym facetem i kaczką...i mam problem z tą rundą....
KOOOOOOOOOONIECCCCCCC!!!!!!!!!!!! Szkoda, że ta gra taka krótka, ale bardzo fajna:)
Peterkarel powiem ci jak to ułozyć
Wyobraź sobie, że to plansza do gry w satki: u góry jest A,B,C.D,E, a po lewej rzędami 1,2,3,4,5, a więc tak: zamoalowane musi być 1A, 2ABC, 3C, cały 4 rząd i 5CD - mam nadzieję, że ci się uda
Gra jest OK.Plansza u mnie to 1b,2abc,3c,4abcde,5cd.
ja nie potrafie zrobić tego gdy ułorzyłam juz składanke z ptakiem to co mam nacisnać ????????????????????????????????????????????????????????????????
gdy zrobicie ten kwadrat na środku pojawi się koło.
kliknijciepotem na dziewczynę.
gdy będzie nad kołem naciśnijcie dżwignię aby się "skrócila" a potem znów na dziewczynę i KONIEC GIERKI!!!!
ułożycie kwadrat na środku pojawi się koło .
kliknijcie na dziewczyne.
zrówbie potem aby dżwignia była króta.
potem kliknąć na dziewczynę i koniec gry!
oto kwadrat:
&@&&&
@@@&&
&&@& &
@@@@@
&&@@&
&=puste
@= zakolorowane
jakby co piszcie!!!
hehe, fest pokręcona ta gierka, ale fajna:)
chore
loading_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
"gdzie mój łeb" prosze o podadnik
jak przejsc ta runde z tymi slupami i winda
przeszedłem
coza głupota toza dupek to wymyślił poprostu jej ryj odpada noi koniec gry ta gra zaśmieca strone
cienke jak moje gówno.......DO DUPY!!!!!!!!!!!
heja wiara ja jade se kupić nowe papcie za 1 h jestem..............
extra gra
fajna szkoda tylko ze taka krotka i taka prosta
wkurza mnie to niewiem co mam zrobić bo w pierwszej planszy jak zjeżdzam na wieszaku wywalają mnie cały czas z tego pomieszczenia i musze iść od początku...help!Q!
na ten wieszak musisz wskoczyc w odpowiedniej chwili,gdy bedzie sie palilo zielone swiatlo w windzie wtedy cie nie wywali:)
to ma byc fajna gra, jak to jest fajne to ja jestem św.
nie podoba mi sie ta gra...głupota
Oto odpowiedzi:
Na początku gry pojawia sie cien kliknij w niego a dziewczyna tam pujdzie grydy cienie nie beda sie pokazywać masz klikac na te szczypce jak złapia tą deske. Przestanie sie sypać piasek. Wtedy kliknij na drzwi dziadek spuści ci drabinke. Kliknij na dziewczyne czy tam na drabinke. Klikaj w to z kołami. Jak wieszak spadnie. Czekaj jak nad tymi drzwiami pojawi sie zielone gdy sie skończy policz do 9 nie szybko. Wtedy pojedziesz wagonikiem. Narazie tyle musze iść!!