Chrono Trigger
Faaajne:D:D:):)Polecam
Grałem w Chrono setki razy, ale jakoś nigdy temu bulbazaurowi (:P) na końcu nie mogłem dać rady.
Grę szczerze polecam.
hej QQel napisalismy prwie w tym samym czasie!:D
To nie jest zaden Chrono Trigger tylko jakaś flashowa modyfikacja "magus rpg". nie mylic tego z genialnym CT.
ujdzie.......:P
uhhhh co za.........
Już mi usuwać ten shit i nie firmować go nazwą tej najgenialniejszej gry!
to NIE jest Chrono Trigger tylko marna podróbka we flashu! Nie mylić z tą legendarną grą, no i polecam ściągnąć prawdziwego CT na kompa
beznadzieja
Insane zaczynasz już mnie wnerwiać. Ty uwuażasz że tylko Motherload to fajna gra a reszta to lipa. Otwórz oczy na świat człowieku. A jeśli chodzi o grę to fajna
gierka bylaby dobra gdyby dalo sie wiecej rzeczy robic i... leczyc poza walkami czego ja przynajmniej nie potrafilem/nie znalalzlem...
i tak stary ChronoTrigger jest klasa sam dla siebie! ew. dorownuja mu niektore FF (6-8, na PS2 nie gralem wiec nie wiem jak reszta ;)) i ChronoCross :)
Nie no gierka całkiem fajna ale widzialem znacznie nepsze w tej klasise!
fajna giera tylko troche słaba grafa ogólnie super ale znam lepsze: nawet Dwie Wieże na GameBoyaAdvance'a
MOJA ŚLEPA BABCIA BY LEPSZĄ GRE WYMYŚLIŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
głupia i prosta
nie jest to co legenda...
CO TO ZA GUWNO NIGDY TAKIEJ GUPIEJ GRY NIE WIDZIALEM
Nie no tragedia totalne denko!!!!!!!!!
Co to JEST?? Co za beznadzieja!! NIE GRAJCIE W TO!! BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D lot of laught??:D hueheehe Co to ZA Crap ROzumiem ze nie zawsze musi być dobra grafika ale.. popatrzcie na to Ani to grywalne niejest ani nic wogole<zagrajcie lepiej w tibie>od tego Gówna chyba ogame jest lepszy<bo jest bardzo fajny^^.
Głupie
Fajna gra
lolujcie sie ale z waszej gadki wynika ze nieiwem :P lol rulez
Taka sobie
Hehe :] Da ktos moze linka do prawdziwego Chrono Tigera? :D
Gra jest zajefajna dużo magii i wogule... Bardzo polecam
Nie lubie takich gier, nie podoba mi się
głupia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mi nawet się nie ładuje. Hamem jest ten kto wynalazł tę gre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do dupy!!!!!!!!!!
Kto ma s tąd gadu-gadu??