Brain Hotel
GRa jak gra taka i taka!!!!
Grrr... po co tyle wątków zakładasz na teamt tych gier? Napisz jeden o wszystkich grach
GRa jak gra taka i taka!!!!
Zaczynasz się uczyć japońskiego, czy po prostu masz problemy z poprawnym wysławianiem się?
gra strasznie długo sie wczytuje ale tak to nie mam nic do gry jest super
Gra jest do bani
do bani - do bani - do bani
Fajna jest, to zwkła przygodówka :) Trzeba pokombinować i się ją przejdzie :P
Nom, hejka! Heh...mi sie niestety nie podoba:) Ale mam nadzieje ze wy mozecie sie przy tym zabawic:P :)....Aha,Anima: potek mial na mysli ze gra jest troche nudna ale zagrac wkoncu mozna...Anima;) wiec daj mu spokuj, bo sie chlopak w sobie zamknie i potem nie bedzie go mozna otworzyc :] zobacz o ktorej godzinie napisal tego komenta:)...moze chlopak spiacy byl :)
Kiepska
słaba
czy ktos wie co zrobic zeby pojechac ta winda??????????Albo czy cos sie da zrobic w tym pomieszczeniu gdzie on zaklada maske???????
Gra załadowała się bardzo szybko, chyba w minutę. Moża pora zmienić klocka-kompa na lepszego?? Jeszcze nie grałam więc się nie wypowiem :)
Dobra gierka
nudna i bezsensowa gra. Nie kumam o co w niej chodzi...no ale przynajmniej grafika jest niezła
Gra jest fajna.... ale nie rozumiem dlaczego (alantea) piszesz, że gra jest bezsensowna i nudna skoro nie kumasz o co w niej chodzi... żeby polubić trzeba zrozumieć... mam rację? ;]
super gra :)
beznadziejna gierka!!!!