Battle For Gondor
najlepsza gra jaką grałem na tej stronce MUSICIE ZAGRAC POPROSTU ŚWIETNA GIERKA
Superowa gierka. Tylko później staje się bardzo ciężka ;-(
POLECAM!!
GGGGGGGGGGGGłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaa
przeszlem ja bardzo prosta
momentami jest trudna
ale ja polecam
przeszedlem!!!
Gieka elegancka :D bardzo mi sie podobała, jest dobrze zrobiona i tak jak wyżej wspomniano momentami trudna ale wystarczy obrać dobrą taktyke i po sprawie :)
Przeszedłem ją i G O R ĄC O P O L E C A M !
Dla mnie bomba mozna pograc z nawet godzinke a po to to chyba jest:D doszedlem do levelu ee co od poczotkumasz zabitych dwarva elva i knighta i sa nic jej nie moge przejsc:(
Super gierki mozesz grac i zarabiać
http://www.prizee.com/?refer=Trybens
super gra ktora naprawde wciaga
SUPER GRA KTÓRA NAPRAWDĘ WCIĄGA !!! ...
MASZ RACJĘ cristianoronaldo ALE JĄ PRZESZŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sympatyczna, bardzo fajna gierka, ale nieco trudna. Polecam! Uwaga: Bardzo wciąga. Spoko
Super gra, najlepsza darmowa gra strategiczna online w jaką grałem. Jednak troche sie zawiodłem na tym ostatnim poziomie, myślałem że szef bedzie trudniejszy.
Świetna ;)
Zarąbista gra i fajne 4 różne rundy a w tym 20 scenariuszy.Przeszłem całą ale najtrudniejszy był chyba ten Demon of Mongol czy jakoś tam.Naprawdę świetna gra...WARTO ZAGRAĆ, POMĘCZYĆ SIĘ TROCHĘ I PRZEJŚĆ.
Fajna gierka - tylkoszkoda , że jak sie przegra to trzeba zaczynać od nowa. Doszedłem do 8 lvlu a później przestałem grać.
superowa gierka!!!chociaż mam 10 lat
przeszlem calom ale trodna i fajna
Łania nie znasz władcy pierscieni ?? Jest SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no gierka fajna ale truuuuuuudna
Przeszłem do poziomu 11! Jaki on jest trudny! Ale pierwszy raz zobaczyłem taką fajną gierke w gry-online! Ta gra jest S-U-P-E-R (C-O-O-L)!
Polecam!
Jak rozwałićtego gościa z fioletowym mieczem z poziomu 11?
Fajna gra polecam przeszłem całoł
Ja przeszedłem do 12 i natym się skończyło ale jest fajna i zasługuje na te 5 gwiazdek
ta gra jest super!!!!!
Wyjebana gra najlepsza na tej stronie.POLECAM........Wyjebana
extra giera pokanalem ja ale byly male trudnosci ;]
OMG CZWARTA GRA Z KOLEI KTORA OCENIAM: DO DUPY [chociarz raz w ta lub podobna gre gralem i byla dobra;p
Prawie jak bitwa o śródziemie :P enjoy
GRA POPROSTU ZAJEBISTA POLECAM
Leszek Kuzaj