Bake a Cake with Sartha Mewart
pomooooocy jak to przejsc??mam juz cukire,"make",tluszcz...i nie moge dosiegnac jajek,komp juz dziala,ale nie wiem co z tego:P
HEEEEEELP BŁAAAGAM...<zalamka>
Ej jak uruchomilas kompa???
pewni nacisnela taki wiekszy przycisk na obudowie :P
a tak serio to ja nie obczajam tej przygodowki ;)
juz przeszlam...zeby uruchomic kompa idziesz do zoltej ksiazki,i tam masz pelno numerow,od razu powiem ze interesuje cie tylko 4537 i uzywasz telefonu,dzwonisz pod ten numer i gadasz z billem:D jesli poprwowadzisz rozmowe dobrze,dostaniesz dyskietke,uzywasz jej na kompie i on dzialaa!ufff jeszcze jakies pytania?nie krepujcie sie:)
skąd wziąć kase na te narzędzia kuchenne? Jak zdjąć jajka z drzewa? :P:PP:z góry dzięki :]
POMOCY,JAK ZDOBYC JAJKA;PTAKA I TE COS DO KUCHNI,BO MAM JUZ MAKE.TLUSZCZ.ZAPALNICZKE.NAPRAWILAM KOMPUTER I MAM KWIATA I CO DALEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Nie wyrabiam,mam tylko olejarkę,rozmawiam z facetem przez telefon i nie dostaję niczego,gdzie są te rzeczy które macie?????Napiszcie coś więcej!!!!
ej jak mam zdobyc te dekoracyjne ptaki czy jakos tak bo tylko tego mi brakuje.Pomocy
mam zapalniczke, olej, kwiatek, cos zoltego, klucz, amunicje, pistolet, ptaka. Wszedłem do spizarni (jakies ciemne pomieszczenie) zapalilem zapalniczke i wzialem cukier, naoliwilem drzwiczki w kuchni i wziolem sloik, pod drzewem jest klucz, poszedlem do lezienki (jest na gorze) wyszedlem przez okno i wziolem z sypialni amunicje (jest w spodniach) i pistolet (jest pod lozkiem) zszedlem na dol i zabilem 20 ptakow.
Jak wziasc jajka, ktore sa na drzewie???
gdzie jest klucz
jajka zdejmiesz z drzewa uzywajac pretu z prysznica,za narzedzia placisz diamentem z sypialni rodzicow...wejdziesz tam przez okno w lazience...wez jeszcze pistolet z sypialni i nabuoje z kieszeni spodni,wyceluj pistolet w ptaka i ...dobrej zabawy:P
przeszłam!! gierka trudna...
Skąd wziąść 25 centów na przesyłkę?
25 centow na przesylke masz na stoliQ obok telefonu
hej jak ja mam zdobyć klucz bo koło dzrewa nie widze ??:>
ej jak wziaść te narzedzia kuchenne ?? HELP :)
no pomóżcie :] bede bardzo wdzięczna :]
Przeszłam xD Dziękuje wam :] Pozdrowionka :]
jak zdobyc 4 składnik
udalo sie zaje fajny placek mu wyszedl pozdrowionka!!!!
Nie znam angielskiego.....To straszne!!!
brakuje mi tylko narzędzi kuchennych POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK KUPIĆ NARZĘDZIA KUCHENNE? POMÓŻCIE........ BARDZO PROSZE
Przeszłam całą grę!!!! prościzna!! DZiecko by ją przeszło!!!! :)))
Jak się gada z Bilem co trzeba kliknąć?? 1 2 3 lub 4!!!!!!!!!!!
Pomoc dla zainteresowanych www.lostsolution.net/smwalk.txt Można skorzystać lub nie wybór należy do ciebie!!!
ja nie umie angielskiego chodziaz mam angielski w szkole ale ja mam nalane i sie nie ucze pomużcie napiszcie mi na emila [email protected] help prosze napiszczie co tam sie robi
Może mi ktoś podac adres polskiej stronki??
gdzie są narzędzia,lub skąd je można skombinowac?został mi tylo jeden składnik nr.4 Kitchen utanlsils , proszę napiszcie!!! :-(((
Ech, gierka super, choć trudna! Ale dzięki Waszej pomocy przeszłam, dzięks! Co do narzędzi kuchennych, to znajdzcie żółtą książkę, na ostatniej stronie jest strona www, której adres trzeba wpisać w komputerze. Powodzenia!
amam pytanko jak użyć tego patyka od prysznica gdzie mam go umieścić ?? pomocy
Ciężko było, ale z waszą pomocą przeszłam
Ja Chyba jestem JakaŚ Lewa Nie wiem gdzie jest ta Łazienka zukam ja na górze ale tam jest Pokuj tego Kolesa i jego Brata i syPialnia Rodziców Pomóżcie mi..I nieMoge zazdzwonić Do tego Billego :/
łatwa zbyt łatwa dla mnie przeslem cała wyszstkie odpoweidzi macie w poradniku do kogo dzwonic:) tylko czeba pokombinować:) pozdrawiam all
fajowska gra ;/
GDZIE JEST KLUCZ????
pod drzewem, w dziurze
mój dom śmierdzi do mojego pawia którego puściłem jak zaczołem grać w tą gre
czy ktos wie jak wziąc nażedzia bo nawet mam prawie wszysko jescze kurczaka i masło narzedzia z ka mają byc prosze pomuzcie
czy ktos wie gdzie wziąc te narzedzia mam djament i co ????????
niech mi ktoś powie dlaczego jak mam dyskietke zawsze mi znika i nie moge uruchomić kompa!
Fajna giera przeszłem całą
Gdzie są te wszystkie rzeczy?!Jak sieje bierze pomóżcie please!!!
No niczego sobie
Super gra tylko że tyle tam rzeczy jest że nie wiem co do czego, ale po jakimś czasie przeszedłem i relacje są wyśmienite.Choć szkoda że jest taka krutka.
Przeszedłem.
Czy ktos potrzebuje pomocy aby przejść?
Chętnie pomogę.
super gra
TYTUS DE ZOO pomuż