A Case of the Crabs
Gierka calkiem calkiem
co mam zrobić aby wydostaćsię z pokoju
trzeba zrobić look na pudełko a potem wyjść za drzwi. a ja mam problem z tym jak podsłuhać bossa.
Utknalem,pomocy!!Mam noz,dwa kraby,odcisk palca,zdjecie z plakatu,gabke z atramentem i karte biblioteczna.Skad mam wziac ID i jak zalatwic szczura??prszw o pomoc :)
Jak ktos bedzie mial problemy z ta pokrecona gra to u gory sa podpowiedzi...wystarczy nacisnac HINTS no i troche poczytac:)
czytalem te podpowiedzi tez sa pokrecone!! fakt ze slabo znam angielski wiec jak bys mogla Milqa to podpowiedz mi co dalej:)
Zeby miec ID musisz polaczyc zdjecie z plakatu z karta biblioteczna na ktorej masz juz odcisk palca. A szczura zalatwisz sztucznym krabem z serem ktory znajdziesz pozniej. Dalej nie pisze bo popsuje Ci zabawe:)
milqa nie moge sie dogadac z tym kucharzem -pacanem co by mi dal te victrole co pitoli bluesa,pewnie tu wychodza braki angielskiego-pomozesz?? :-)
No skonczylem!! Jestem z siebie dumny z moja znajomoscia jezyka??? no no!!gierka nie zla :-)
Nawet fajna gierka, nie powiem...
ZAJEfajna gra tylko żeby ktoś napisał jakieś podpowiedzi?. Co trzeba zrobić jak się da serek dla szczura i potem ten facet stoi?? co z tym zdepresowanym kucharzem?? i co z bossem??
JEST PRZESZŁEM, ŁATWA GRA;) WSZYSTKIE PODPOWIEDZI PSIZA W "HINTS" HEHEHE STARCZY PRZECZYTAĆ :) NAJLEPSZY JEST KONIEC;):):)
noooo powiem Wam moi drodzy, że pomysły w tej grze są niesamowite i naprawdę bez "hints" bym nigdy przez to nie przeszła!!!!wieeeelki aplauz dla tych którym się to udało!!i faaaktycznie kooniec najlepszy ;)