Witam.
Sprzedajemy kilka rzeczy na Allegro w najlepszych cenach i zależy nam na szybkiej sprzedaży.
Tak więc: jeśli znasz kogoś, kto potrzebuje któregoś z oferowanych sprzętów i polecisz mu nasz towar, dostaniesz 5% wartości tego towaru.
Przykładowo: jeśli namówisz kogoś na zakup telefonu HTC Wildfire za 600zł, dostaniesz za to 30zł
Możesz bez problemu polecać znajomym, rodzinie, czy nawet kupić sam (mamy najlepsze ceny, a towar jest dokładnie taki, jak w opisie - dokładne zdjęcia) - wystarczy, że w zamówieniu klient napisze Twój nick z Gry-OnLine, a ja się z Tobą skontaktuję w celu podania numeru konta, na które wyślę pieniądze.
Dla Ciebie to 5 minut roboty - Jeśli znasz kogoś, kto byłby zainteresowany kupnem, wystarczy, że z nim pogadasz a zarobisz na tym kilka dyszek. :)
A tutaj link do aukcji: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15924090
Pozdrawiam serdecznie!
ej nie chce ktos wildfire ?
nie chce mi sie linku kopiowac z gory ale jakbyscie kupili to dajcie znac zglosze sie po kase.
Możesz bez problemu polecać znajomym, rodzinie, czy nawet kupić sam (mamy najlepsze ceny, a towar jest dokładnie taki, jak w opisie - dokładne zdjęcia)
Spoko tylko że wildfire NOWY chodzi po 500zł :)
QamilekQ - to jest nowy Wildfire - gdzie Ty widziałeś ten telefon za 500zł? One właśnie chodzą od 600zł
WTF - ale ten telefon na tej aukcji jest używany :)
tomazzi - raz włączony :)
Czyli używany :)
Używany 10 minut czy używany 10 miesięcy to i tak telefon używany. Nowy to jest w zaplombowanym pudełku z nigdy nie wkładaną baterią.
@tomazzi
Sprawdzony nie znaczy, że używany przez rok.. Mam starego K800i którego jak kupiłem był już używany..tak z 2lata..a ja go używam już 4 rok. Jedyną poważną wadą jest bardzo słaba bateria.