no nie dziala :D
przy okazji chyba xfire'a zaatakowali :D i kilka innych stron bo mi nie dzialaja
6-> chyba masz racje, pół netu mi nie dziala:D
edit. na fonie mi wchodzi FB
Wszystko działa. Zapowiedź tej akcji to był fake.
mi poważni nie działa od godziny 15... i moim znajomym też nie działa.
Chyba że stopniowo to"niszczą" :)
Oby to upadło...
[9] Tak mówią, żeby zrobić "sensację". U mnie jakoś działa...
Swoją drogą, co Ci Facebook zrobił, że chcesz, żeby przestał istnieć?
[10] uzależnienie miliona osób, w tym też i media...
poza tym... nie działa :)
Nie odnaleziono serwera
Firefox nie może odnaleźć serwera pl-pl.facebook.com
Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.
ww.example.com zamiast
www.example.com
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
5 listopada miał się odbyć atak na Facebooka (chyba przez Anonimowych) :)
Widać, że jednak dali radę :P
i tak samo...
Nie odnaleziono serwera
Firefox nie może odnaleźć serwera www.facebook.com
Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.
ww.example.com zamiast
www.example.com
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Od godziny 15:00....
Jeśli na poważnie nie będzie już działał to trzeba to opić :)
Tylko co będzie teraz robić ponad 700 mln ludzi?
[11] A co tu Facebook winien? To ludzie nie mają dość silnej woli. Mi w ogóle się w głowie nie mieści, jak się można uzależnić od strony internetowej...
Może wytłumaczę to bardziej obrazkowo, z przykładem: pistoletem można zabić. Czy jak ktoś popełni samobójstwo, to czy producent pistoletu jest winny? NIE- winne są problemy tej osoby lub nienormalne otoczenie. To samo stało się z Facebookiem- z użytecznego narzędzia wymiany informacji stał się obiektem fali hate'u.
Poza tym działa :) --->
ed.: Może się pomylili i shackowali T-mobile? :D
Działa. Właśnie sprawdziłem D:
[14]
za chwile może ci nie działać :) naciesz się tym jeszcze :)
to czemu mi nie działa i wielu innym osobom z innych forów, moim znajomym etc. ?
[17] Luzik. Dam Ci znać, jak u mnie też padnie.
spoiler start
Ale obawiam się, że jeszcze trochę sobie na to poczekasz
spoiler stop
ed.: [2], [10]...
Ja pier...
Co każdą zacinkę FB będziecie robić kolejny wątek? Gorzej niż z końcami świata.
[10] uzależnienie miliona osób, w tym też i media...
Uzależnieni to wy jesteście od FLAME'owania bez bez przyczyny...
[12] Nie. Nie miało być żadnego ataku.
A mnie działa.
^ w nauce
koobon -->
Nie rozumiem, a w czym Wam ten facebook przeszkadza?
Przeszkadza on ludziom chorym. Znam takiego jednego przeciwnika wszelkich portali społecznościowych i choć sam nie używa co podkreśla gdy tylko może, to również marzy o tym, by przestały one istnieć. Dlaczego? Pewnie dlatego, że tacy ludzie jak on czy część forumowiczów to jedyne osoby w swoich grupach, które nie mają fb i nie mogą się z tym pogodzić :( A nie założą przecież tam konta, żeby nie zdradzić ideałów!
@koobon
"Nie rozumiem, a w czym Wam ten facebook przeszkadza?"
Przeszkadza on ludziom którzy nie korzystają z FB i na co drugiej stronie www muszą usuwać kciuki, wysuwane panele i inne śmieci pochodzące z FB.
Fajsbuk to szajs taki sam jak wasza-klasa!
Ja mam nk i myspace i wystarczy. Poczytajcie głupie dzieci o facebooku trochę. Pojedziecie gdzieś za granicę a tam wasze zdjęcie na reklamie skarpetek lub płynów do naczyń.
coshoo -->
"Przeszkadza on ludziom którzy nie korzystają z FB i na co drugiej stronie www muszą usuwać kciuki, wysuwane panele i inne śmieci pochodzące z FB."
To może powinieneś porzucić korzystanie z internetu, bo mnie się wydaje, że popupy, reklamy, banery, odnośniki, etc. są dużo bardziej upierdliwe niż kciuk pod artykułem.
Przy okazji, jak się usuwa kciuki?
AmeRicaN95
95 to twój rok urodzenia? :)
Mi to wujek mówił że nami rządzą żydy, w internetach też tak pisało
haaha a szkoda że nie usuneli ale bym śmiał