j.w
typu jaka impreza i gdzie i kiedy
200 imprez .
Dobra bałagan wyszedł prościej
na pewniej stronie zamieścić przez miesiąc 200 imprez jakie będą sie odbywały w danym wojewóctwie.
wojewuctwie?
1 bład a wy już że troling lol
starczyło czasu żeby wyedytować dodatkową treść w pierwszym poście, ale wyraz z błędem, o którym autor został poinformowany pozostał... także trolling na zwrócenie uwagi większej ilości użytkowników = bad trolling
Ja pie*****, musisz zaniżać IQ na całej ulicy jak piszesz.
Tak poza tematem - zauważyliście że już coraz mniej ludzi zwraca uwagę na błędy interpunkcyjne i ortograficzne? Jak widzę osobę z pewnym stażem i "respektem" na forum która stawia spację przed znakiem interpunkcyjnym to mnie krew zalewa. Kiedyś by został zjedzony, teraz dyskusja toczy sie dalej.
Dzikie forum.
nie wiem o co ci chodzi , ty chcesz to gdzieś zamieścić , albo chcesz się dowiedzieć od ludzi czy 200 imprez odnotowanych w regionie to dużo?
przecież samemu można łatwo sprawdzić
http://www.intour.pl/61_4_0_0_0_2012_9_0-imprezy-kujawsko-pomorskie.html
poszukaj jeszcze parę a dobijesz do 200 ;->
wojewuctwo miażdży jądra.
EspenLund --> To cud, że w ogóle wstawił jakiś znak interpunkcyjny. Do tejpoy myślałem, że wszystkie klawisze za to odpowiedzialne ma wydłubane. Klawiatury. Razem z shiftem.
Zapewne autor albo ma zlecić komuś zamieszczenie 200 informacji o imprezach, albo sam ma zamieścić 200 informacji o imprezach i zastanawia się, ile za to dać, albo ile za to wziąć.
Nie - 200 informacji to nie jest dużo.
[4] Jeden błąd? Czyli uważasz, że taka pisownia - wojewóctwie - jest poprawna?
Z ciekawości sprawdziłem. Google - wojewuctwie - 46600 wyników.
Dwa byli w jednym slowie i to takie, ze wypala gały. MOAR!
edit. edytował i poprawił z "wojewuctwa" na "wojewóctwo" seems legit
Tak przy okazji ortonazi. Przed chwila dostałem maila od mgr inż. arch., w którym napisał o "wypełnianiu przeszczeni" :D
Powiedz że żartujesz, proszę...
Traktowanie języka ojczystego ( a w szczególności gramatyki i ortografii ) przez absolwentów uczelni technicznych ( nie jest moim zamiarem ich obrażanie ), jest ... nagminne :). Często od wszelkiej maści inżynierów dostaję "kwiatki" typu: rz/ż, u/ó, h/ch, czy np. nieśmiertelny włoncznik :), ale ten dzisiejszy jest wyjątkowej urody.