Witam zastanawialem sie nad kupnem tego fonika. Jak mysliecie spoko moze byc? (moze ktos ma)
szukam opini. -> http://allegro.pl/e75-tv-fm-2-x-sim-wifi-menu-pl-2-4-cala-qwerty-i1641635993.html
Pozdrawiam
nie warto kupować jakiegokolwiek fona, ktory nie nazywa sie HTC, iPhone, Samsung, Motorola, BlackBerry, LG, Sony Ericsson i Nokia.
Zresztą moim zdaniem wciskają kit - telefon z WiFi i tunerem TV(wtf? Telefon z telewizją - nie wiedziałem, że istnieje taki potworek) nie może kosztować 120 zł.
[3] Z Chin mój drogi, z Chin...
Nie nie warto kupować tego "fona" z powodu podanego w poście [2] i z jeszcze kilku innych:
- ten telefon to gówno
- rozleci się po tygodniu użytkowania
Dolicz cło, podatek i 100 zł przesyłki z Chin.
Nauczcie się dzieci, że chińscy "biznesmeni" na allegro nie sprzedają telefonów, mp3, czy innych gadżetów. Oni sprzedają usługę wykonania przelewu paypalem w waszym imieniu. Oczywiście doliczając sobie za to niezłą prowizję :) Zamawiają towar na wasz adres i gówno ich obchodzi co dalej z tymi przesyłkami się dzieje. Jak zbiorą już dużo negatywów, zakładają nowe konta i doją dalej naiwniaków :)
Edit//
Connor, rozumiem, że masz jakieś doświadczenia w kwestii rozlatywania się po tygodniu chińskich telefonów czy tylko tak pierdolisz bo tak ci się wydaje/tak słyszałeś/kolega miał... itd? Od dwóch lat codziennie zabieram chińczyka do pracy (ze względu na dual sim) i jakoś nigdy nie miałem z nim problemów. Co prawda sygnowany jest przez polską firmę myphone jednak to nic innego jak zwykły, tani chińczyk.
Co do pierwszego podpunktu nie mam zastrzeżeń, bo te telefony nie nadają się praktycznie do niczego poza dzwonieniem i smsowaniem :P
[6] Tak tylko pierdole bo tak słyszałem...
o ile chińskie gówno bywa gównem, tak też zdarzają się rzeczy które dają radę.
A czasem nawet wysyłka do Polski za free :)