Bo zaczyna mnie to denerwowac. Nie mam zamiaru wypelniac zadnych ankiet, a jedyna mozliwosc, aby zniknelo to w nie kliknac, (co nie oznacz, ze przy kolejnym wejsciu na strone juz sie nie pojawi).
Nie widzę takiej możliwości. Po odświeżeniu strony pojawia się ponownie. Raz ją wypełniłem i dalej mi się wyświetla.
No faktycznie, to okienko jest TAK OGROMNYCH rozmiarów, że przeszkadza w korzystaniu z forum. Zignorujcie to maleństwo po prostu.
Ja nieznoszę nachalnych reklam, ankiet i przez to, że się to ciągle pojawia zmieszałem z błotem GOLa.
Proszę bardzo.
Zreszta.
Edit: Udalo mi sie wylaczyc tylko ta mordke, dlatego usunalem :)
A jednak sie udalo! Wiec do dziela. Dla chcacego nic trudnego.
Ja przestałem się czuć bezpiecznie na forum przez to okienko, jakoś dziwnie na mnie patrzy.
@hopkins
I tak już wszyscy wiedzą że masz AdBlocka.
Mógłbym wiele napisać, i mam nadzieję że to tymaczasowa wersja przed "wielkimi zmianami", jednak póki co- WELCOME TO HTML 1.1!
To okienko jest tak małe, że nawet nie zwracam na to uwagi, chociaż powinni być tak, że jeżeli ktoś wypełni tą ankietę na danym IP to już później nie powinno mu się to okienko pokazywać, bo takim sposobem jedna osoba może wykonać tą ankiete nawet ze 100 razy.
Fett nie mądruj się, nie mówię o TEJ tylko ogólnie, a to mnie równie mocno wk..ia.
A ja głupi myślałem, że jak raz wypełnie to dłużej nie będzie mnie to gnębić...