Witajcie mam pytanie , czy na takim kompie ruszy MW3 , chociażby na najniższych detalach . Najbardziej zależy mi na Multiplayer.
Procek : AMD Athlon 64 3200+
Core Speed : 1990.0 MHz
Ram : 2GB
Karta Graficzna : Ati Radeon HD 2600 PRO
Win : XP
Proszę o pilną odpowiedź
Może na najniższych ci pójdzie, jednak nie wykluczone,że nie będzie ci klatkowało.
Nie.
Raczej będzie problem. jeśli ruszy to nie będzie dobrze chodzic. pierwszy mw polecam multi jest znacznie lepsze
Dziękuje bardzo za odpowiedzi . Sprawdzałem na canyourunit.com i pokazywało tak samo jak wy mówicie , lecz tylko procek był za słaby . Czy jeśli wymieniłbym go na trochę lepszy , uciągnie wtedy ?
Wytlumacze Ci to: CanYouRunIt - bada tylko "symbole" tzn. Czy twoja karta graficzna posiada przynajmniej pixel shader 3.0 - ta karta go posiada i tak jest w wymaganiach. Niestety, zeby gra dobrze chodzila, potrzebna jest wydajna karta, a karta, niestety, karcie nie rowna. Twoja jest za stara i malo wydajna w porownaniu z dzisiejszymi wiec przedewszystkim zmien grafike.
Tak to zła strona wg jej mi wiele gier nie powinno działać w tym mw3. 1 giga ram więcej i zmien proc tylko moim zdaniem to nie oplacalne dla tej gry chyba że grasz w sieci w coś jeszcze i zależy Ci na fps'ach