Jutro premiera ostatniego epizodu Walking Dead Season 2. Chciałbym zakupić tylko i wyłącznie ten odcinek, nie chcę kupować całego sezonu.
Dodam, że na komputerze nigdy nigdy w tą grę nie grałem.
Na PC nie ma możliwości kupienia jednego odcinka. Jest to możliwe na konsolach, ale nie wiem, czy możesz kupić wyjęty ze środka.
A kto powiedział, że chcę kupić od środka? Pozostałe odcinki widziałem u Rocka na kanale, więc po co mam kupować cały sezon?
Co za czasy.
Twój awatar doskonale wpasowuje się w przeciętnego widza rocka
Pozostałe odcinki widziałem u Rocka na kanale, więc po co mam kupować cały sezon?
Podstawowy błąd, przyznałeś się do oglądania kanału który jest na czarnej liście elyty GOLa = zostaniesz spalony na stosie.
Obiecuję, że nic nie wygadam kuflom na majzie, więc sobie spokojnie obejrzyj u rocka i powiedz, że grałeś sam.
Amadeuszu nie przesadzajmy, ten kanał jest na każdej czarnej liście...
[12]
Napisałbym mu to samo nawet gdyby oglądał na jakimkolwiek innym kanale.
Odpowiadając na twoje pytanie. Nie, nie przewidzieli opcji dla darmozjadów i nie kupisz tylko ostatniego odcinka. Zresztą gra i tak jest tania i na pewno jeszcze się pojawi obniżka zaraz po zakończeniu sezonu.
Pozostałe odcinki widziałem u Rocka na kanale, więc po co mam kupować cały sezon?
To ja chcę tylko te części gry, których nie widziałem w zapowiedziach, recenzjach, newsach, screenach czy gameplayach.