Witam,
jakiś czas temu wspominałem na forum że zakupiłem kiedyś grę Company of Heroes Antologia.
Wszystko ładnie oryginał, nówka sztuka, ale u mnie gra nie działa prawdopodobnie uszkodzenie, błąd na płycie.
W tym celu chciałbym zakupić drugą taką Antologie. No i tu jest moje pytanie czy byli by ewentualnie chętni do
od kupna od menie tych Kluczy ?
Klucze będą oryginał nie użyte ani razu, ponieważ ja potrzebuje tylko płyty. .Przy instalacji użyje tych kluczy które mam teraz, natomiast tych nowych nie użyję.
Zapomniałem. Uważam że cena 20 zł będzie jak najbardziej słuszna.
Wystaw na allegro,
może ktoś kupi.
Ale takie rozwiązanie będzie dobre?
Pudełko z płytą jest w folii?
Nie. Zakupiłem kiedyś tą grę. Była nowa, zafoliowana, ale u mnie nie działała. Klucze mi zostały.
Teraz chciałbym kupić kolejny taki zestaw. Przy instalacji gry użyje tych kluczy jakie mam teraz. Natomiast te nowe chciałbym sprzedać, ale bez płyty. Same klucze.
Czy te plyty sa ci potrzebne? Jesli nie, to sprobuj uzyc klucza na Steamie. Jak zadziala, to bedziesz mogl pobrac gre bezposrednio ze Steama.
Już próbowałem wszelkich sposobów. Płyty nie są mi potrzebne, ale jednocześnie tej gry nie mogę pobrać ze Steam'a choć mam oryginalne klucze. Zrobiłem już wątek n ten temat.
Czyli wersja niesteamowa niestety. W takim razie polecam skorzystac z gwarancji CD Projekt: http://www.gram%2Epl/pomoc/offline/zip/68/www/gwarancja.html
To działa nawet jezeli gra została kupiona na Allegro?
Wszystko ładnie pięknie, ale coś mi tu nie gra. Zarejestrowałem się. Zarejestrowałem grę. I ja tam nie widzę żadnego przycisku wymień.
A czy ta płyta napewno nie działa? Może masz coś z kompem. Gra ci się zainstalowała, jeżeli tak to co się dzieje jeśli ją uruchomisz. I jak wygląda płyta? Porysowana czy w porządku?
Dalej ci nie pomoge, bo nie mam nic na cdp, ale jak nie widzisz to napisz/zadzwon do supportu.
W sumie calkiem mozliwe, ze plyta jest ok skoro u kolegi dzialala.
Dobra, dalej już sobie poradzę. Dzięki
PS. Bezi2598 ----> Tej gry nie dało rady zainstalować jak była nowa ledwo co wyłożona z pudełka. Przypadek ten nie wystąpił tylko u mnie ale również na PC kolegi który jest prawie nowy.