witam mam okazje kupic kody po dobrej cenie do b3 + premium do neigo ale boje sie ze ta cena ciut mala czy jak kod zadziala to np mozna go anulowac pozniej przez co mnei oszukac czy jak jzu mam kod to nie da sie go usunac z konta orgin ?
A jaka cena, żeby się nie okazało, że się sugerujesz ceną 90 złotych za BF3 + Premium, skoro można to mieć za niecałe 60.
ktos mi oferuje b3+dodatki wpisalem kody niby dziala co prawda nie widze dodatkow ;p one sa widoczne w orginie? czy dopiro w grze? i boje sie ze mozna to anulowac np ktos zaplacil karta kredytowowa i anuluje przelew i mi wessa gry :D ?
Zawsze można zablokować jak są jakieś przekręty. Dzieje się tak zarówno na Steam jak i Origin.
Tani kod do BF3 to pewnie z Humble Bundle, gdzie gra była za 5$, ale bez dodatków.
Co prawda niedozwolone jest odsprzedawanie pojedynczych kodów z tak kupionej paczki, ale robi to tysiące ludzi, więc wątpliwe jest by zaczęli to sprawdzać.
ale chodzi mi czy np jak w world of warcraft ludzie robia wala ze kupuja w sklepie np mounta czy peta sprzedaja za gold a za 2 dni wyparowywuje :) bo anuluja przelew czy tu mzoe byc cos takiego ?