Bo mam tą pierwszą i nie wiem czy będe mógł pograć w Maxa Payna 3 w miarę komfortowo na średnich ustawieniach, a na 9800gt podobno można nawet przy wysokich ustawieniach.
Nie ma zbyt dużej
jaką masz resztę sprzętu? ja kupilem może jeszcze dziś odpale
Intel Core i5 2500k 3,3 GHz, 4 GB RAM DDR3, GeForce 9600gt - to mój sprzęt
Do tego sprzętu nie nadaje się ani jedna ani druga. Kup coś pokroju gtx 460 albo hd 5850, by nie marnować mocy procesora.
Problem w tym że nie mam na nową kartę pieniędzy więc pytam czy pogram w Max Payne 3 na medium settings na tej karcie a nie innej
Pograsz.
9800GT może nawet na high odpali, medium na pewno. Zależy też na jakiej rozdzielczości grasz.
pograsz
Stronka Can You Run It? tak oceniła moją kartę 9600GT. Mam zamiar grać na rozdzielczości 1366x768. Ciekaw jestem na jakie ustawienia graficzne jestem sobie w stanie pozwolić. (Oczywiście nie licze na high settings, ale i low bym nie chciał)
Kuzynowi ponoć Max chodzi na high settings w Full HD na tej samej karcie co moja i Procku Core 2 Duo, więc chyba będzie dobrze.
Więc jaką kartę polecacie (wydajną w grach) tak do 600 zł? Tak aby była dosyć przyszłościowa, a nie do wymiany za rok.
Mój zasilacz to OCZ StealthXStream 500W. Co powiecie o karcie HD6850, podobno wydajna, albo GTX 460?
GTX 460 jest wydajny i przyszłościowy?
Te karty są mniej wiecej równe, lecz na tej GTX 460 będziesz miał mniejsze spadki FPS.
top2007 --> W [15] napisałem ci jaka karta będzie najlepsza w tym budżecie, więc nad czym jeszcze kombinujesz?
HD6870 nie kosztuje 600 zł, a jeśli tak to rzadko i do tego te słabsze wersje, przynajmniej z tego co widziałem na Allegro