Mam krótkie pytanie.Prosto z mostu.Czy gra "Scarface: Człowiek z Blizną" pójdzie na Windows 7 ?
OK.Skoro u Ciebie chodzo to myśle że u mnie też powinno iśc.Dzięki za odp.
Podobno teraz juz jest wszystko ok, ale o ile pamiętam to programy i gry z Win XP chodziły tylko na Win 7 Professional.
Cyber rekin-->Chyba cię jajca swędzą, kto tak powiedział?
W windows 7 pro, i ultimate MOŻESZ(po ściągnięciu ważących kilkaset MB plików) wbić cos takiego jak Virtual machine. Ale po co cudować, skoro jest darmowy, i uniwersalny(wszystkie systemy) Virtualbox ?
A rekina nie słuchaj - mi bez żadnego kombinowania na w7 spokojnie działa 97,5% gier z XP
mam win 7 i jest jakis problem z grafika -.- screen nizej w poscie ;)
to raczej znaczek pocztowy.
Postaraj sie wkleic prawdziwego screena w normalnych rozmiarach
u mnie też tak wyglądała gra poszukaj na necie to znajdziesz rozwiązanie mi się udało :) trzeba wyłączyć chyba jeden procesor czy coś takiego
Mi chodzi (też mam Win7) bez problemów (:
yasiu-->Owszem, możesz, ale Virtualbox kopie dupsko Virtual Machine, więc po co kombinować?
to piatem powiedz jak to zrobileś :) orin,widac to co ty chcesz :)
moj sprzet: intel core 2 duo procesor t6600 2.2ghz 800mhz fsb ati mobility radeon dh 4570 512 mb i podczas instalacji wyskakuje mi okienko 1628:Instalacja oparta na skrypcie została przerwana,ale odpalam prez cracka i mam taki obraz jak wsylalem poprzednia wiadomosc razem ze screenem