Wiecie może czy będzie jeszcze jakaś nowa część call of duty , czy to już koniec ?
Fajnie jak by gry-online zrobiło o tym artykuł
no jasne ze bedzie kto by taka dojna krowe zabijal
Nie, nie będzie, nie opłaca się robić następnych CODów bp poprzednie miały słabą sprzedaż
Będzie, ale za 5 lat bo Activiosion chce zrobić własny, autorski silnik graficzny i "coś nowego"! Słyszałem też pogłoski, żę gra będzie uber-realistyczna, a fabuła będzie mogła konkurować z takimi hitami jak Heavy Rain.
A czy, gdybyś mógł zarobić więcej kasy, prawie zerowym kosztem, to czy zrobiłbyś to? Odpowiedz na moje i Twoje pytanie jest oczywista - Tak.
Daro151 -->
Wiecie może czy będzie jeszcze jakaś nowa część call of duty , czy to już koniec ?
To samo pytanie można kierować w stronę NFS ....
na pewno będzie jeszcze w tym roku
Jasne, że będzie, pytanie tylko kiedy. Przy COD nie ma musu, żeby nowa część wyszła co rok, jak przy Fifie ale sama nazwa jest na tyle silną marką, że grzechem byłoby nie wykorzystać tego potencjału jaki się zgromadził. Z tą grą jest jak właśnie z Fifą czy innymi Simsami, co byś tam nie wsadził i tak ludzie to kupią. Pytanie jest tylko kiedy i jak poważnie ktoś podejdzie do następnej części.
dla mnie cod się skończył z czwartą częścią. Teraz to tylko kasa kasa kasa, jak najwięcej zarobić. Uważam że jeszcze ze 2 czy 3 części i sprzedaż tego tytułu zacznie spadać bo się "wypali"