Zacznę od tego że w każdą grę gram np od tej - do tej I gdy pora spać by rano wstać koniec wyłączam kompa i idę spać.
Ale z Wowem tak nie jest dzisiaj jednak zacząłem się zastanawiać co ta gra ma takiego że ;nie można się oderwac: tzw a tam jeszcze godzinkę
1 Gra jest naprawdę dobra -nie wku... graczami bugami itp
jest płynna itp
2 Ta muzyczka gdy np długo lecisz ona się włącza jest naprawdę przyjemna wsłuchujesz się ją czas leci nie wiadomo kiedy
3 gra jest bardzo rozbudowana jak nie musisz zbierać gearu to mounty i inne cuda nie widy by powiedzieć mam dobrą postać w patchu 5.05 np
4 To że w następnym patchu twój gear będzie nadawał się na sprzedaż tylko i wyłącznie
czas leci a następny dodatek za rok
Jedynym + to to że gra po 3 miesiącach mi się nudzi
Idź na odwyk.
Ja się tu nie żalę tylko daję moje teorie
"gra po 3 miesiącach mi się nudzi"
Ale to nie jest argument na to że jest uzależniająca.
nie można się oderwac: tzw a tam jeszcze godzinkę
Ale jeśli sam nie umiesz przestać to ustaw sobie jakiś budzik.
Gry są fajne ale trzeba wiedzieć kiedy przestać.
Tylko ja tutaj pisałem czemu Wow jest 1 w swoim rodzaju
grałem w dużo dobrych tytułów cody BF 2 3 4 Metiny swtor crysisy masę innych popularnych gier online czy mmo
A Wow jest 1 w swoim rodzaju i nie mówię tu tylko o sobie masa przypadków które dotyczą tylko Wowa
Czemu nikt np nie umarł od np call of duty czy Swtora -masa ludzi w to gra a ile było przypadków nawet śmierci i wszystko dotyczyło Wowa
więc ta gra musi coś mieć coś że tyle jest przypadków uzależnień
Jak grałem, to był wielki śmiech, że w dwa tygodnie mam dopiero 26 level. Uznałem że to nie dla mnie.
[8]
Ile godzin przegrales i najwazniejsze kiedy. Dopiero po premierze Cataclysmu obszar terenow na poziomach 1-60 byl dosyc komfortowy w przeciwienstwie do latania po calym swiecie w trakcie Vanilli.
Ja w każdą grę gram max 2 tyg, dopiero może po 1-2 miesiącach do niej wracam.
OFFTOP ON
Soul, czemu przy twoim nicku piszę "GRY-ONLINE Nocna Straż"?
OFFTOP OFF
Grałem w WoWa po premierze pierwszego dodatku i też odstawiłem po 3-4 miesiącach, ale ja to jestem ewenement chyba.
Rift, WoW, Conan, SW:ToR, Lineage 2, GW 2 plus kilka innych, które tylko sprawdziłem. W żadnej z tych gier nie spędziłem więcej niż 4 miesiące. Dłużej grałem tylko w Warhammera ale jak skończył wszyscy wiedzą.
edit
Jeśli World of Tanks nazwać MMO to tam dwa lata około.
Child of Pain może dostanę bana za to co piszę ale grałem na prywatnych serwerach jak ktoś mnie pozwie o piractwo miałem aktywowany abonament - gram od MOP
vanilia to umęczenie nawet zdobycie 60 lvl to coś
Nie ciebie sie pytam. Skoro grasz na piratach i od Mopa to g@wno wiesz o tej grze.
"Wielki fan WoWa, najlepsza gra. Znudziło mi się, w inne MMO nie grałem, a w WOWa tylko na privie bo mam za małe kieszonkowe"
A sorki, nie wiem po co ja tu te przecinki powstawiałem :P
Ogólnie tak widzę całą tę EKHEM dyskusję.
Dobra, chyba to jednak troll