Naczytałem się ostatnio o czymś takim jak czarcie ziele. Nie chce mi się rozpisywać, ale mniej więcej chodzi o to oczyszcza nasz organizm z wszelkich złych uroków. Wystarczy zaparzyć zioła, przelać przez sitko i w idealnie czystej i jasnej herbatce umyć twarz i ręce. Czarciego ziela szukałem przez pół miesiąca, aż znajoma z apteki postanowiła zamówić z jakiegoś tam miejsca w Polsce. Jest mega tanie, bo za 50 gram zapłaciłem niecałe 3 zł.
Ale przejdźmy do meritum. Jeśli ktoś źle nam życzy, źle o nas mówi czy rzucił na nas zły urok to po umyciu powinny pokazać się czarne plamy lub w najgorszym przypadku pełno ciemnych "fafeci". Nawet nie wiecie jak się zdziwiłem gdy po włożeniu rąk do "jasnej herbatki" zobaczyłem, że z dłoni wychodzą czarne smugi! Mało tego! Było ich coraz więcej!
Po kilku minutach wszystko wylałem do sedesu i czuję jakby cała energia ze mnie spłynęła. Obok zamieszczam zdjęcie herbatki po seansie. Teraz będę musiał myć się tyle razy w tym aż nie będzie żadnych czarnych "fafeci".
To GOLowicze źle Ci życzyli ;)
Jeśli ktoś w to nie wierzy to polecam kupić i przekonać się na własnej skórze, jak czarne smugi wychodzą z zanurzonych dłoni :) Nawet nie wiem jak coś takiego mogło powstać po prostu ze zwykłej herbatki o magicznej mocy :)
Czekałem na moment, w którym w fusach objawił się Majkel, ale jak widać na próżno.... Ehh.....
Nie będę ryzykował stwierdzenia, że to sterta bzdur, bo jeszcze mnie posądzą o brak tolerancji dla innych wierzeń. W końcu nawet koń na rolkach jest teraz bóstwem, jak ktoś chce moczyć palce w magicznych fusach, to czemu nie.
edit. Wlodzix - wybacz, że przerywam ci ten wywód, ale czy to przypadkiem ty nie byłeś święcie przekonany o istnieniu dziwnej formy na zdjęciu z pewnej pamiętnej wigilii ?
Ok jesteś naiwniakiem albo idiotą powiększającym swoją e-pałę takimi wątkami i co z tego ?
Co nas to obchodzi ?
Jakich odpowiedzi oczekujesz ? Typu: "tak jesteś idiotą Montera" "To majkel"
Daj już sobie spokój...
Nic mnie nie obchodzi, że maczasz się w jakiejś czerwonej spie*#linie .
Na siłę robisz z siebie debila i udajesz, że to jest u ciebie normalne. Może tak może nie. Może szukasz akceptacji na forum bo w realu ci nie wychodzi...
edit. Wlodzix - wybacz, że przerywam ci ten wywód, ale czy to przypadkiem ty nie byłeś święcie przekonany o istnieniu dziwnej formy na zdjęciu z pewnej pamiętnej wigilii ?
Przekonany nigdy nie byłem, co nie zmienia faktu, że zdjęcie było autentyczne. Tak czy siak uznałem, że to może być ciekawe w przeciwieństwie do maczania rąk w jakimś magicznym wywarze doktora etkera.
Maczaj dalej Montera, może pod tym wszystkim co ma spłynąć kryje się normalny człowiek...
Aby całkowicie "zmyć" z nas zły urok należy wykąpać się w naparze 3 razy, aż woda będzie czysta.
Potrzebujesz większej miski.