Witam. Mam do wyboru 2 gry: crysis 1+warchead lub crysis 2. Co jest lepszym wyborem, czy na multi jeszcze ktoś gra i czy optymalizacja stoi na wyższym poziomie?
A tak pobocznie czy warto kupic nfs shift?
Co do Crysisów to 2 jest dużo lepsza od pierwszych części a nawiązań fabularnych oprócz Proroka i niektórych postaci i nazw nie ma więc raczej Crysis 2.
Co do NFS: Shift to do 30 zł się opłaca
PS. I w jedynce multi jest straszne. Nie dość że umiera to jeszcze wygląda jak ładny graficznie CS. W Crysis 2 multi jest ekstra. Pełno ludzi gra i gra się naprawdę fajnie.
2 lepsza. Lepszy singiel, lepsze multi i o wiele lepsza grafika. Na multi zawsze ktos gra i w dodatku bedziesz juz gotowy na kolejna czesc.
[2] Co ty pieprzysz. Co ma CS do multi w Crysisie 1? Nie grałeś przypadkiem w inną grę?
Pomimo tego, że obie gry mają fajne multi, to przy Wars jest poniekąd lepsza zabawa.
[5] Nie ma krzty CSa w tym multi. Kupowania broni nie pamiętam, ale jeżeli chodzi o gameplay, to pitolenie niezłe.
[4] - No nie wcale. Kupowanie broni jest identyczne, amunicji ogólnie dojście itp. Może to za dużo powiedziane ale cholernie CS'em zajeżdża.
Multi w Crysisie 1 jest monotonne - tak mi się wydaje. Mapy za duże, jak obecną ilość graczy. Za to musze powiedzieć że kampania fajna. Grafika zwłaszcza. Dwójka jednak bije na głowe jedynke. No oczywiście oprócz grafiki, która zmieniła się nieznacznie (na gorze niestety), ale i tak jest to coś pięknego. Kampania świetna, multi jeszcze lepszy (mowa o drugiej części). Kup dwójkę stary!
[3] - Niestety ta grafika niekoniecznie lepsza w dwójce. Ale to tylko detale, bo generowanie odbić w kałużach w czasie rzeczywistym to nic, za czym można tęsknić, ale i tak jedynka urzekła mnie bardziej pod względem graficznym.