Witam wszystkich. Niedawno zmodernizowałem komputer czytajcie pół roku temu mniej więcej. Może nie są to topowe komponenty ale jednak oczekiwałem więcej niż 720p i wysokich ustawień w tym tytule. Mówię tu o CPU i3 4170, GPU GTX 750, 8 GB pamięci operacyjnej taktowanej 1600 Mhz. Według wymagań tej gry powinna chodzić w 1080p i max ustawieniach przy tym sprzęcie... ale nic bardziej mylnego przy 720p i ustawieniu wszystkich opcji na profil ,, wysoka " bez v-sync, benchmark gry wykazuje średnio 25 fps ... gdzie klatki potrafią spadać do 13 a max to 39 :P Sprawa ma się nieco lepiej po małym OC grafiki ;p Podniesienie taktowania na rdzeniu o 163 Mhz i na pamięci o 496 Mhz ( tyle udało mi się wycisnąć z tego GTXa, oczywiście mówię tu o stabilnym działaniu ) czyli 1300 Mhz rdzeń i 1500 Mhz pamięć. Daje średnio 28 fps ale spadki znów tym razem do 14 klatek a max to 47 ;p Niby można w to grać ale nie wierzę że ta gra ma tak ogromne wymagania ... Sterowniki karty najnowsze ;) A zalecane wymagania tej gry to : CPU Core 2 Quad Q6400 2.13GHz, GPU Nvidia GeForce® GTX 460, RAM: 4 GB. Mój sprzęt to 2 tyle mocy a ledwo 30 klatek i to w 720p !!! wyciąga .... Jest to dla mnie kompletnie nie zrozumiałe a wręcz nie logiczne ... Jeśli ktoś wie o co może chodzić to proszę o pomoc ;)