co byście zrobili jak byście kochali dziewczynę ponad rok i by sie okazało że przed waszym związkiem ktoś ją zgwałcił a była jeszcze dziewicą woleli byście ją zostawić i popłakać parę dni a potem nowe życie czy woleli byście z nią zostać ale żyć z tą świadomością że coś takiego sie stało ? prosze o pomoc
ja mam 17 wiem że to głupie sie pytać tak na forum ale nie mam z kim porozmawiać a obcym łatwiej powiedzieć
wiesz to też nie moja sprawa tylko znajomego ale ja sam sie załamałem jak mi to powiedział
Ja sie zalamalem, ze dwoch 17latkow w ogole sie nad takim czyms zastanawia - zrozumialbym gdybyscie mieli po moze z 12 lat, ale prawie dorosli ludzie? Najlepszym wyjsciem byloby, gdyby ta dziewczyna sama zostawila tego 'znajomego' - na pewno najlepszym dla niej.
o patrz masz inną myśl jak ja bo mi jest jego szkoda w tym wszystkim :D ale ok
Zajebiscie dojrzale, dziewczyna przezyla horror to jeszcze niech jej dopierdoli i ja z tego powodu zostawi....Skoro mu to powiedziala musi mu zajebiscie ufac, chyba ze sie dowiedzial innym sposobem, w kazdym badz razie nawet takie myslenie to jak dla mnie skurwysnstwo i lepiej niech znajdzie powod by to zakonczyc nie wspominajac ze mogloby to choc odrobine miec wspolnego z tym co ja spotkalo
[5] +1
Znajomy jak i ty zresztą straszny skurwiel, za takie pomysły powinno się w mordę lać od razu.
ja tam nie wierzę, że w wieku 17 lat można być aż tak głupim.
Obstawiam że dziecko ma ~10 lat i sobie problem wymyślił, w znajomego też nie wierzę.
kulka 25 wygrałeś 100 pkt gz :)
Ile wy macie lat? Gdzie jest jakakolwiek dojrzałość?
Ona się otworzyła, powiedziała coś tak strasznego, a on nie wie czy ją zostawić?
"Wybacz, nie mogę z Tobą być, bo ktoś Cię zgwałcił kiedy jeszcze nie byliśmy razem"
Ludzie!
Jeżeli ta dziewczyna nie zmyśliła historii, to trzeba jej pomóc, pierwszy krok to psycholog. A nie jeszcze dopieprzyć jej. Mało w życiu przeszła?
Z drugiej strony, lepiej dla niej żeby z takim głupkiem nie była...