Co to za link? NIe mozna wrzucic na jakis normalny hosting? I jeszcze zapostowana skrocona wersja zamiast oryginalnej.
No nie wzbudza zaufania. Sorry.
Co do utworu to Darude Sandstorm pewnie.
Nie chcesz, to nie pomagaj i nie spamuj głupotami.
Co to za link?
Wystarczyło wygoogle'ować domenę jmp.sh, to byś poszerzył horyzonty:
Jumpshare: Free File Sharing & Screen Capture Software
Można zauplodować za free na 24h, czyli idealne rozwiązanie dla mnie.
NIe mozna wrzucic na jakis normalny hosting?
Co w tym hostingu jest nienormalnego? Jak definiujesz normalny hosting? Tylko hosting, która znajduje się na Twojej liście? :D
No nie wzbudza zaufania. Sorry.
To nie klikaj, nie postuj, nie spamuj. Masz wątpliwości? Raportuj.
Co do utworu to Darude Sandstorm pewnie.
Nie chcesz, to nie pomagaj i nie spamuj głupotami.
Nie.
Jumpshare to nie jest "normalny hosting" (jaki prawie kazdy z "share" w nazwie), zas wlasnie skracanie linkow w ten sposob, oraz nietypowa domena sa jednymi ze znakow ostrzegawczych na jakie nalezy zwracac uwage klikajac w randomowe linki w necie.
Przyjmij jako nauke na przyszlosc, ze nie wszystkiego co znajdziesz w google trzeba od razu bezkrytycznie uzywac. A jak juz uzyjesz to nie bronic jak czestochowy, jak ci ktos pisze ze tak sie nie robi.
To ze to jest firma z Pakistanu, a pewnie 95% ich traffic to piractwo to juz litosciwie pomine.
Postuj sobie co chcesz, ale nie kazdy hosting jest godny zaufania. Tylko tyle i az tyle.
Trudno się tutaj nie zgodzić z Kolegą, ja jak zobaczyłem ten link to też zwątpiłem i w sumie olałem ten wątek przez to. Niby wysoki ranking budził zaufanie, ale adres który podałeś od razu włączył we mnie ostrożność na 9000.
Więc nie ma się co obrażać, bo sporo racji w tym jest.
Chcialem dobrze.
Zwlaszcza ze widze ze kolega nie postuje czesto, wiec pewnie poprostu sie nie zna.
Szkoda tylko ze wiecej czasu wolal spedzic na odpisywanie mnie, i wklejanie opisu firmy z goggle zaprzeczajac zasadom postowania bezpiecznych linkow w necie, istniejacym od XX lat... niz na doedukowanie siebie, ze tak sie nie robi.
Link przykladowy pokazujacy czego sie nie powinno robic, i dlaczego (brak mozliwosci oceny elementu docelowego).
;)
Aplikacja shazam ci pomoże :)
Pierwszy link z brzega do YouTube:
https://youtu.be/z2ISRMSIyX8?si=8Kfj6mdKT08vb7wa
Dziękuję.
Próbowałem z Shazamem, ale jakoś nie chciał współpracować - stwierdziłem, że klasyka to dla niego zbyt trudne :D