Cenowo też bez szału. Ostatnio za dwie pary Pum zapłaciłem mniej niż tu za jedną Nike.
To chyba kupiles oryginalne inaczej.
Zapewne jakaś kolorystyczna wariacja modelu STUDIO. Drogie w cholerę swoją drogą.
peterkarel [ gry online level: 53 - Pool Shark ]
Słyszałem, że nike w Deichmannie to do prawdziwych nike mają tylko znaczek :|
To bzdury slyszales.
Zapewne jakaś kolorystyczna wariacja modelu STUDIO. Drogie w cholerę swoją drogą.
Jakim cudem zauważyłeś podobieństwo tych z linku do Studio (swoją drogą chyba najtańszy model Nike?). Prędzej są podobne do Shoxów :D
[10] pewnie z wyglądu?
te z linka są na 99,9% modelem produkowanym właśnie dla "Dajśmana" bo są dostępne i w PL i w Dojczu i nigdzie indziej ich nie widać
nike capri 2 albo 3, raczej nie 1
dunki low odpadaja i blazery low raczej tez
także tylko na tyle wpadłem :) - a więcej mi się nie chce :D
Nie to szycie na Capri, na Studio z resztą też nie jednak. Dalej obstawiam na model Dajśmanowy.
A może jakaś nowy model tennis coś w ten deseń?
Swoją drogą fajne buciki, ale z białą podeszwą już nigdy nie kupię .
Buty z materiału za 200zł. Tego to świat jeszcze nie widział...
To juz bym w tym Deichmannie kupił ich Victory czy innego Memphisa :D cena adekwatna do materiału i chociaż jakos wyglądają :D
ćam awruk, nauczycie się w końcu że przed znakiem intepunkcyjnym nie stawiamy spacji?
_MyszooR_ - nie wiem czy wiesz ale funkcjonuje coś takiego jak outlet a konkretnie Fashion House. Przy moim rozmiarze 40 nie problem znaleźć buty w bardzo atrakcyjnej cenie.
Konkretnie ten sklep:
http://www.fashionhouse.pl/index.php?shop=puma_7
Faktycznie wygląda jak chińska hurtownia podróbek
[9] Skąd ta pewność?
Przecież w sklepach i outletach też są podróbki, taka jest prawda.
Kupuje w tym sklepie buty od paru lat i nie narzekam na ich jakość - więc dla mnie jest to wyznacznik jakości a czy podróbka? ( i te oryginalne i te podrabiane made in People's Republic of China)
Od 2008 - 6/7 par wszystkie do tej pory na chodzie.
Dobrze pamiętałem post 1694 nawet fotki strzeliłem :)
http://forum.purepc.pl/Osla-laczka-f7/Buty-ogolna-dyskusja-t119752.html&st=1680
Moim zdaniem to jest jakiś model produkowany tylko dla Daichmanna, tak jak przykładowo wiele firm sportowych produkuje specjalne modele dla Dechatlonu. Wyszukałem przez google obrazek tego buta i wyskoczyły tylko strony Deichmanna z różnych krajów, plus jakieś forum dyskusyjne, gdzie ktoś także szuka nazwy tego modelu. ;)
[16] synku , nie napinaj sie tak .
[18] W jakich sklepach? sieciowych?
Przeciez to bylaby chwila i prawnicy pisaliby juz pozwy.
Te sklepy maja pieniadze, w przeciwienstwie do "sklepikow"
To juz bym w tym Deichmannie kupił ich Victory czy innego Memphisa :D [...] chociaż jakos wyglądają :D
Czy dla ciebie jakoś =
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/marki/Memphis%20One/00006001032667/p%C3%B3%C5%82buty%20m%C4%99skie.prod?r=5&c=3&filter_brand=memphis_one&st=PRODUCT&filter_cat=marki/memphis_one&filter_brand_c=6&filter_brand_r=6 ?
Jasne, nie każdy model przypomina takie potworki, ale tak mi się kojarzy po prostu :)