Mam kłopot:
Wysłałem do Supporty Steam zapytanie o znaczenie wersji Retail i mi odpowiedzieli:
CD Keys are removed at request of the publisher. Only the "Retail" subscriptions in your Library are games added by CD Key.
Próbowałem to przetłumaczyć ale dalej nie rozumien o co chodzi.
Borderlands, ale to nie możliwe że mi grę usuneli bo wszystkie mam :)
Najbardziej zależy mi na tej drugiej części: Only the "Retail" subscriptions in your Library are games added by CD Key
Ale tu nie ma zadnej inforamcji, ze cos usunieto. Jest to infomacja, ze CD Keye sa usuwane na prosbe dystrybutora. Natomiast klucze Retail przypisane do biblioteki, to sa klucze dodane z kluczy CD Key. Takie tam maslo maslane...
Taa... Nie zwróciłem uwagi na "Wysłałem do Supporty Steam zapytanie o znaczenie wersji Retail"
A tak właściwie to po co i z jakiej okazji?
Żeby się dowiedzieć co oznacz i jak się ima do CD Keyów kupionych w sklepach typy fabrykakuczy, keye.
Ale odpisali mi jakoś dziwnie i nie zrozumiale.
Bardzo zrozumiale. Retail chyba oznacza wersje pudelkowa czyli klucz ktory masz fizycznie a nie jakis kupiony w sklepie. Z drugiej strony czesto sklepy online zamiast wyslac sam klucz maja pudelko na miejscu i wysylaja skan klucza wiec tez mozna miec wersje retail z sklepu keye.pl i tym podobnych.