Boje sie strasznie co noc atakują mnie kosmici. Latają na swych metalowych miotłach i strzelają czarno sraczkowatymi laserami :( nie wiem co mam zrobić POMOCY ! gdy tylko zasnę a raczej tylko spróbuje oni przylatują i straszą mnie że jak nie umyje naczyń to mnie wskadzą do konta :OO Prosze o pomoc gdyż w boje sie bardzo a w koncie jest justin biebier ze swoimi little pony !!!!! Co ZROBIC !
W dodatku naklejają mi na plecy takie coś za każdym razem ------------------------------>
spoiler start
Post stworzony w celu humorystycznym :P
spoiler stop
1.Słabe.
2.Mało śmieszne.
3.Naprawdę, gdyby nie spoiler, pomyślałbym, że to nie jest w celu (pseudo)humorystycznym, tylko najprawdziwsza prawda.
to mnie wskadzą do konta
Jak widać słownik ortograficzny też ci ukradli.
Tyy, Tyy a kosmitek nie widziałeś? :p
Grał ktoś z was w tą gierkę? http://www.youtube.com/watch?v=MVoWM6uT_sE
Pamiętam jakbyłem mały to strasznie sie jej bałem. AAchh... kiedy to było, pamiętam jak się cisnęło na ps1. Jak zobaczyłem ten gameplay niedawno to aż serce stanęło, tyle wspomnień.
Gra super ogółem, jedna z lepszych platformówek. Niemogłem jej przejść bo na hipnotyzujących loadingach się zawieszała. No i kojarzyła mi się z wiedźmami, ale to chyba nie dziwne :D
Post stworzony w celu humorystycznym :P
Panie, idź pan w chuj!
2/10
Sorry
Podobno gdzieś w amazońskiej dżungli pradawne cywilizacje ukryły tajemniczy artefakt zdolny powstrzymać najeźdźców...
3/10 - moc towaru
7/10 za pomysł
4/10 za wykonanie
5/10 i więcej nam nie zawracaj głowy.
Niby słabe, a i tak się wpisujecie...
Post stworzony w celu humorystycznym :P ->