Witam wiecie może co jest lepsze od C. Polsatu mam pakiet za 37.90 i stwierdzam że tam nic nie ma jest jakaś inna firma mająca za tą samą cenę coś lepszego?
mi styka Nka (mam obecnie największy pakiet + HBO, bo akurat muszę przyznać że fajną ofertę mi zaproponowali jako stałemu klientowi), ale cyfra też podobno daje rady
chodzi mi głównie o sport i muze
Cyfra +
a za 40 zł będę miał lepiej niż teraz w polsacie?
Nie.
Za sport w C+ sobie sporo licza. trzeba miec paczka C+ a ona samo kosztuje okolo 30zl za miesiac.
No chyba, ze sport ale z wykluczeniem pilki noznej.
N
Ale ostrzegam, żebyś uważał z ich promocjami. W infolinii pracują niezbyt dobrzy ludzie. Brat męczył się 3 miesiące z rachunkiem, bo darmowe usługi dowalili mi po cenie. Po wielu telefonach obiecali cofnąć je i koszt też oraz dać gratisy w ramach przeprosin. Jednak minął miesiąc do kolejnego rachunku, a tu nadal tamte usługi pozaliczane na rachunku, a gratisu żadnego widać nie było. Z kolejnym miesiącem to samo było, więc brat wycofał się z N bo to absurd cenowy. Gdyby nie to musiałby płacić co miesiąc ponad 150zł za coś, czego nie używa.
tylko o piłkę mi chodzi ( głównie real i liga mistrzów) i trochę muzy
Jak Liga Mistrzów i Europejska to n'ka, a jak liga hiszpańska (i angielska, francuska i polska) to Cyfra :)
Dobrze mieć jedno i drugie, ale to już wyższe koszty. Zastanów się na czym bardziej Tobie zależy. Czy na lidze, czy LM.
Do świąt obydwie platformy staną się jedną wspólną. Tyle, że nie wiadomo jak to będzie wyglądać i o ile zwiększy się abonament.
Jeśli zależy Ci głównie na sporcie, to możesz zrobić coś takiego:
1. Kupujesz niezależny tuner z 2xCI i przynajmniej jednym czytnikiem kart CA.
2. Podpisujesz umowę z CP na pakiet mini za 14.90 zł z modułem CI.
3. Bierzesz multiplakiet C+ za 39 zł z samą kartą.
4. Bierzesz N na Kartę z modułem CI.
Za CP i C+ płacisz razem ok. 55 zł. Do tego możesz dowolnie opłacać NNK np. 19.90 miesięcznie by mieć dostęp do NSport, Eurosport, TVP Sport i Orange Sport. Możesz też zamiast 19.90 zł zapłacić 60 zł by uzyskać dostęp do nPremium na których będzie część spotkań Ligii mistrzów.
Mówiąc inaczej, za 120 miesięcznie możesz mieć dostęp do wszystkich polskich sportowych kanałów premium.
Oczywiście nie musisz brać wszystkiego na raz, możesz wziąć np. multipakiet C+ wraz z NNK, jeśli Polsat Sport Ci nie jest potrzebny.
Koszt zakupu własnego dekodera jest dość wysoki, bo będzie to 500-2000 zł w zależności jaki wybierzesz, ale jakość takiego sprzętu bije na głowę szroty oferowane przez platformy, w tym nawet TurboRecorder od N.
czyli lipa