O to właśnie moje pytanie, tak więc proszę abyście coś zaproponowali do kupna do 200zł (nie musi być jedna rzecz).
Telefon mam, w komputer inwestować już nie muszę bo przy tym wszystko odpala na maxymalnych, więc w te rzeczy inwestować nie potrzeba. Czekam na propozycje. (Coś związane z elektroniką) Dzięki!
to co potrzebujesz, jak niczego nie potrzebujesz to niczego nie kupuj,
też masz problem
Nic, wrzucić do skarbonki.
Jak się nie wiesz na co chcesz wydać pieniądze to znaczy że niczego nie potrzebujesz.
Schowaj gdzieś i zaoszczędź albo przechlej po problemie.
Zostaw sobie i przytrzymaj na coś czego będziesz potrzebował, albo na jakiś kaprys jak taki będzie.
japierdziele, rozwalaja mnie tacy ludzie. Oddaj mi, jak nie masz pomysłu.
Ja dla odmiany napiszę ci na co nie wydawać przytaczając historię ze swojego życia.
Też kiedyś zbierałem "grosz do grosza" jak to się mówi. A tak na jakieś małe przyjemności, jakiś fajny gadżet. Gdy miałem już trochę sumki kupiłem sobie kebaba za 10 zł - pomyślałem a! tak zachwalają, spróbuję ! Konieczność szybkiego, monotonnego życia, późne powroty do domu sprawiły, że podczas obowiązków dnia głód nasilał się i wracał niczym boomerang. Cały dzień o paru kanapeczkach, i na koniec trzeba było najeść się, szczególnie, że w domu też kanapeczki a na obiad za późno. Tak więc poszedłem drugi raz, trzeci, pięćdziesiąty, później doszła jeszcze pizza, okazyjnie tortilla. Koniec tej historii jest taki, że obudziłem się z ręką w nocniku z chudym portfelem i rozciągniętym jak balon żołądkiem. Na dodatek nabawiłem się takich wzdęć, że zjem byle co i już nie widzę zaganiacza jak robie siku. Po płaskim brzuchu zostały wspomnienia a w zamian dostałem wzdęcia i wylewający się tłuszczyk. Najgorsza jest jednak świadomość, że swoje zaoszczędzone pieniądze przepierdzieliłem u jakiegoś turka...
Pamiętaj o tym !
Moze jakies ubrania ?
Kurtka ?
Jakies spodnie ?
200 partii w darty. Jeżeli jesteś początkującym to masz maxymalnie 4800 rzutów :O
Dołóż trochę kasy i kup coś tutaj, bo jest wielka wyprz:
http://ambergold.com/
No i nic mu nie doradziliscie.
Bo serio ciezko jest cos kupic z elektroniki za 200zl.
Takze nie piszcie, ze jak nie wie co to znaczy ze nic nie chce. Chce cos kupic, ale za 200zl ciezko jest kupic cos sensownego z elektroniki po prostu i szuka pomyslu.
Ja nie pomoge, bo sam nie wiem co mozna fajnego z tej dziedziny za 200zl kupic, co by nie bylo do kompa./
Hmm,Coś z elektroniki,to może wibrator dla dziewczyny ?
Historia Włodzixa przedstawia nam pewien morał:
Nie jedz (i przy okazji też nie bierz narkotyków), bo zginiesz.
zegarek, nawigacja, mp3, dysk przenosny to z elektroniki ale najlepiej bedzie jak przeznaczysz na schronisko dla zwierząt albo chociaz w prezenty dla najblizszych pod choinke... No chyba ze nadal wierzysz w Mikołaja ;>
Świetne latarki
http://latarki-fenix.pl/latarki/3
Świetne noże/multitoole
http://www.zielonysklep.pl/95-leatherman
W biedronce ma chyba na dniach byc dysk 2,5'' 500GB Toshiby za 219 zł
krzysiekx00 ktoś Cie nie kocha? Że wyjeżdżasz z takim tanim tekstem? Ja Ci w pierwszej kolejności proponuje kupić kartę graficzną bo tą co masz to istny szrot bez wydajności na którym tylko w San Andreas możesz pograć :)
PSX+gry
GBA+Gry
Ogólnie stare konsole z grami są fajne można nadrobić parę klasyków.