Wczoraj strasznie zamulał dzisiaj zresztą też, do tego znowu zmienili wygląd strony, ale to pomijam najgorsze jest to, że filmy które dodaje do ulubionych nie pojawiają się na liście. Zawsze też można było wchodzić z innego konta wpisując user/nazwa użytkownika, a teraz jak tak próbuje to zrobić to wyświetlają się filmy tego użytkownika, ale z ponad 1200 filmów jakie powinien mieć przypisane do konta wyświetla się 100. Ma ktoś podobny problem i wie o co chodzi?
Może twój komp dostał jakiegoś syfa? Jaki masz aktualny AV?
Druga sprawa: Czy czasem ostatnio nie wgrywałeś jakichś dupereli?
Przeskanuj kompa programem MBAM.
Google znowu coś kombinuje.
Jeśli miałeś jakiś dodatek do tuningu jutuba to go wywal. Druga sprawa to takie standardowe czynności jak przelogowanie się i wyczyszczenie ciastek.
Zmieniła się strona główna kanału i tyle.
Nic nie wgrywałem ani nie instalowałem żadnych dodatków, jeszcze kilka dni temu strona wyglądała inaczej i wszystko jakoś działało. Komputer przeskanowany i wywaliłem parę śmieci, ale nic się nie zmieniło. I jak pisałem wcześniej, na zupełnie innym komputerze miałem podobny problem.
[6]
To na YT są reklamy? ciekawe.
[5]
"nie instalowałem żadnych dodatków"
To robisz błąd - ja bez YT Center nie wyobrażam sobie życia.
U mnie jest podobnie , filmy są dodawane do ulubionych ale ich nie ma na liście .
Nawpieprzali pierdyliard funkcji, dla domorosłych vlogerów czy jak im tam a podstawowe rzeczy nie działają. A z adblockem nie mam reklam.
teraz na innym kompie sprawdzam i widać już wszystkie filmy przypisane do danego konta wchodząc przez user/nazwa użytkownika, ale dodawanych filmów dalej nie widać w ulubionych