Wiosna już trwa więc postanowiłem, że zakupię sobie jakieś fajne ciuchy. Co mi chodzi po głowie?
1. Myślałem nad czymś "szybkim" i eleganckim, w którym mogę wyjść na miasto, na domówkę bądź do restauracji. Nie mówię tutaj o koszulki bądź marynarce. Chodzi mi o coś a'la sweter z wszytą koszulą (koszula wystaje z kołnierza oraz rękawów).
2. Kolejną rzeczą jest jakaś fajna, stylowa, wyjściowa bluzo-kurtka na chłodne wieczory.
Za wszelkie odpowiedzi serdecznie dziękuję!
Pozdrawiam!
1. Polecam sweter zakładać na koszulę. Rozwiązanie ma ten dodatkowy plus, że poszczególne części garderoby można zdjąć osobno.
2. Kup skórę - modnie i wygodnie.
1. Polecam sweter zakładać na koszulę. Rozwiązanie ma ten dodatkowy plus, że poszczególne części garderoby można zdjąć osobno.
2. Kup skórę - modnie i wygodnie.
1. Właśnie tego chcę uniknąć gdyż po zdjęciu swetra, koszula może wyglądać trochę jak "wyjęta krowie z gardła". Liczę właśnie na to "szybkie" 2w1 ;)
2. Szczerze? Mam już jedną jesienną kurtkę, która jest pół skórzana ;)
+1
Kurtka - harringtonka. A swetro-koszula (?) to nie będzie eleganckie ani stylowe. Normalnie wkładasz koszulę w spodnie, na to sweter, i po zdjęciu nie ma mowy żeby się pogięła jak masz dobry rozmiar.
Za harringtonkę czasem można wyrwać w pędzel od jakichś nadgorliwców, więc to chyba niezbyt fortunny pomysł :).
Kurtka - harringtonka
Co to takiego?
Może kurtka dżinsowa?
Jednak preferowałbym bluzo-kurtkę ;)
Pierwszy raz słyszę o koszuli wszytej w sweter. I żeby to jeszcze eleganckim nazywać...
Co do kurtek - to proponowałbym krótką skórzaną zamszową.
spodnie rurki